Connect with us
Gina Pistol, emoții înainte de sarcină. Ce a panicat-o pe viitoarea mămică

Vedete

Gina Pistol, emoții înainte de naștere. Ce a panicat-o pe viitoarea mămică

Gina Pistol se apropie cu pași repezi de ziua în care își va strânge în brațe primul ei copil. Fetița ei și a lui Smiley va veni pe lume în mai puțin de două săptămâni, iar viitorii părinți sunt extrem de nerăbdători, motiv pentru care au făcut toate pregătirile și s-au asigurat că nu le lipsește nimic.

Gina este foarte emoționată pentru ziua cea mare și deja a început să se gândească la tot felul de lucruri. Celebra prezentatoare TV este speriată și numără zilele până când își va ține fiica în brațe.

Gina Pistol, ultimele pregătiri

Gina Pistol este foarte activă în mediul online și discută cu fanii săi despre tot felul de subiecte. În ultima perioadă a vorbit mai mult despre sarcină, despre cum se pregătește ea să-și întâmpine primul copil, dar și despre problemele pe care le-a avut în timpul sarcinei.

Celebra prezentatoare TV mai are mai puțin de două săptămâni până la marele eveniment din viața ei și este extrem de emoționată. Ea s-a ocupat de ultimele detalii, și-a făcut analizele necesare și a cumpărat tot ce era nevoie.

Mai mult, ea a achiziționat și kit-ul de celule stem pentru fiica sa, la care multe vedete apelează în ultima perioadă și aleg să facă publică alegerea lor, pentru a-i încuraja și pe cei care le urmăresc activitatea să procedeze la fel.

Gina, discuții importante cu medicul

Deși este extrem de fericită pentru ceea ce se întâmplă în viața ei, Gina Pistol este și foarte speriată, pentru că abia acum realizează ce o așteaptă, motiv pentru care a vorbit și cu anestezistul care o va asista la naștere, pentru a-i oferi mai multe lămuriri.

În ultimul timp, nu a mai fost așa de activă și nu a mai avut chef de nimic, pentru că se gândește cât de greu îi va fi cu un copil și nu știe dacă se va descurca în această ipostază, dar știe că este ceva normal pentru o femeie care devine mămică pentru prima dată.

„Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare …. Cred că toate femeile au trecut prin asta”, a mărturisit Gina Pistol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top