Connect with us
Gina Pistol nu se mărită cu Alin Cocoș

Vedete

Gina Pistol nu se mărită cu Alin Cocoș

Gina Pistol nu se mărită cu Alin Cocoș, așa cum a speculat presa mondenă în ultima vreme.

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a acordat un interviu pentru revista Ciao! în care a vorbit despre viața ei sentimentală și felul în care o percepe lumea pe stradă.

”Sunt foarte simpatică, foarte sensibilă şi foarte corectă. Niciodată nu m-am bazat pe senzualitate sau sexualitate. Nu sunt genul de femeie care atunci când apare undeva să îţi taie răsuflarea.

Mie îmi place ca oamenii să mă descopere şi vreau ca şi femeile să îmi spună că sunt frumoasă, nu doar bărbaţii. Pe mine oamenii mă plac după ce petrec timp în jurul meu.

Eu întotdeauna rămân surprinsă când oamenii ajung să mă cunoască şi toţi îmi spun aceelaşi lucru: ’’Eşti un om foarte mişto”. Stau şi mă gândesc dacă la televizor mă văd altfel.

Mulţi îmi spun că sunt mai mişto în realitate şi că îşi formaseră cu totul altă imagine despre mine. Eu sunt chiar un om mişto. Sunt modestă, sunt un om cu principii sănătoase, îi respect pe cei din jurul meu. Sunt momente când oamenii au impresia că le aparţii.

Oamenii nu înţeleg că poate uneori ai şi tu o dispoziţie mai proastă sau te grăbeşti sau tu mănânci şi ei vor să faci o poză cu mâncarea în gură. Când poate uneori nu ai timp să faci o poză sau nu răspunzi la ceva ce te întreabă ei se supără şi au impresia că eşti fiţoasă.

Ei trebuie să înţeleagă că şi noi suntem oameni ca toţi ceilalţi şi că avem şi noi zilele noastre proaste. Pe mine mă deranjează dacă vorbesc cu cineva şi altcineva vine şi mă întrerupe, cred că ţine şi de bun-simţ”, a declarat Gina pentru revista Ciao!.

Gina Pistol a mărturisit că vrea să aibă un copil

”Din toate relaţiile, eu eram cea care ieşea şifonată, orice relaţie, de afaceri, de prietenie, pentru că sunt foarte credulă şi ofer foarte mult credit oamenilor. Atunci când fac un lucru pentru oameni, nu aştept ca şi ei să facă ceva pentru mine.

Sunt un om pozitiv şi aşa am fost tot timpul, chiar dacă poate în momentul de faţă mi se întâmplă ceva ce poate nu înţeleg, ştiu că Dumnezeu a vrut asta şi cu siguranţă o să înţeleg pe viitor de ce s-a întâmplat aşa.

Se spune că nicio frunză nu pică unde nu este locul ei”, a mai spus Gina.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bănică a chemat preotul la ea acasă

”Absolut normal decurge relaţia. Nu ştiu să vă zic. Nu e scopul meu căsătoria, nu e un lucru pe care mi-l doresc. Un act nu leagă două persoane. Îmi doresc şi eu un copil pentru că fac 36 de ani.

Îmi pare rău că n-am făcut asta mai devreme. Mi se par cool mamele tinere, doar că n-a fost un moment potrivit, poate n-au fost persoanele potrivite cu care să îl fac”, a mai declarat vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top