Connect with us
Gina Pistol, probleme de viitoare mămică. A cerut ajutorul fanelor sale

Vedete

Gina Pistol, probleme de viitoare mămică. A cerut ajutorul fanelor sale

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai sudate cupluri. Cei doi și-au ținut mereu relația departe de ochii lumii și au încercat să se ferească de bârfe și răutăți, motiv pentru care, la început, nu s-au expus prea mult și rar erau văzuți împreună. De ceva timp, îndrăgostiții sunt foarte activi pe rețelele de socializare și publică imagini împreună. De curând, cei doi au recunoscut și faptul că vor deveni părinți, fiind de multă vreme suspectați de acest fapt. Gina deja s-a familiarizat cu statutul de viitoare mămică și se confruntă și cu probleme în sarcină, motiv pentru care le-a cerut ajutorul fanelor.

Gina Pistol se confruntă cu retenția de apă

Gina Pistol va deveni mămică. De ceva vreme se tot specula acest fapt, după ce surse apropiate ei și lui Smiley au dezvăluit această veste. În plus, ea a fost surprinsă purtând haine largi și confortabile, dar și în vizită la medic, pentru a se asigura că lucrurile merg așa cum trebuie, având în vedere că acesta ar fi fost motivul pentru care nu făcea publică bucuria lor.

Cu toate acestea, ea și Smiley au făcut un clip special pe care l-au urcat pe YouTube, în care au vorbit despre faptul că urmează să devină părinți și pe care l-au denumit ”Noi acum înseamnă trei”. Cei doi au recunoscut că sunt foarte fericiți că din rodul iubirii lor a rezultat un copil și se pregătesc intens pentru noul lor statut și deja în viața lor au apărut schimbări. Ei au explicat că au așteptat momentul potrivit în care să vorbească despre acest eveniment, dar au avut surpriza ca alții să afle dinainte.

“A început joaca! Suntem fericiţi, ne simţim şi mici, şi mari, râdem, dar şi plângem de emoţii, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărţim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar şi la propriu. Mulţumim de răbdare, de susţinere şi de mesaje.Noi doi vom deveni părinți. Ce să zic, eu personal, încă procesez informația. Ușor, ușor, încep să realizez că vor apărea multe schimbări, că trebuie să fac schimbări prin casă.”, a spus Smiley.

Aflată în excursie, Gina Pistol a profitat de timpul liber și a publicat mai multe filmulețe în care comunică cu fanii ei, cărora le-a cerut ajutorul, în special femeilor. Ea a explicat că retenția de apă îi dă bătăi de cap de ceva timp și picioarele ei sunt foarte umflate, deși are mare grijă la ce mănâncă și evită sarea în exces. Ea le-a cerut sfaturi femeilor care s-au confruntat cu această situație, explicând că se teme să consume ceaiuri sau alte suplimente din cauza sarcinei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top