Connect with us
Cum s-a aflat adevărul despre Smiley și Gina Pistol: „Da, să fie într-un ceas bun!"

Vedete

Cum s-a aflat adevărul despre Smiley și Gina Pistol: „Da, să fie într-un ceas bun!”

Smiley și Gina formează unul dintre cele mai sudate cupluri. Deși au încercat să-și țină relația departe de ochii lumii la început, cei doi au făcut totul public în timp. Sunt împreună de mai bine de trei ani și locuiesc deja împreună, oferindu-le fanilor momente din viața lor de cuplu prin intermediul rețelelor de socializare. De ceva timp se vorbește tot mai mult despre faptul că Gina este însărcinată, însă niciunul dintre ei nu a făcut vreo declarație oficială despre acest subiect, însă cel mai bun prieten de-ai lor i-a dat de gol.

Pavel Bartoș a recunoscut că Smiley și Gina vor deveni părinți

Smiley și Gina vor deveni părinți. Deși nu au recunoscut că va avea loc acest eveniment, semnele sunt tot mai evidente. Se pare că Gina Pistol a început să poarte haine din ce în ce mai largi și comode, în care să se simtă bine, dar care să și ascundă burtica destul de vizibilă, având în vedere că sarcina are deja aproximativ patru luni.

În plus, Gina a fost surprinsă făcând un gest emoționant chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă. Ea și-a dus mâna la burtică și a mângâiat-o grijuliu. Pe lângă asta, a publicat un mesaj prin care le-a transmis tuturor că trece printr-o perioadă foarte frumoasă, în care are nevoie de liniște, nu de critic, iar de curând a fost surprinsă alături de Smiley când mergeau la un control ginecologic.

Pavel Bartoș, bunul prieten al lui Smiley, i-a dat de gol pe cei doi. Astfel, el i-a felicitat pentru marea lor realizare și că așteaptă și el marele eveniment. În plus, el a explicat că este o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de sănătatea lor, să se ferească de stres și să țină cont doar de tot ceea ce este important. Bartoș le-a urat doar gânduri bune.

„Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”, a spus Pavel Bartoș.

Bartoș nu este singurul care a dat indicii despre sarcina Ginei Pistol. Speak a plecat în vacanță cu iubita lui, Smiley și Gina Pistol și a postat pe rețelel de socialize imagini cu burtica de gravidă a vedetei. Fanii au fost extrem de încântați de faptul că au putut în sfârșit să vadă burtica pe care Gina o ascunde atât de bine de ochii curioșilor.

Gina Pistol insarcinata

Gina Pistol insarcinata

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top