Connect with us
Gina Pistol și-a bucurat fanii și-a arătat burtica de gravidă din vancața sa în Grecia

Vedete

Gina Pistol și-a bucurat fanii și-a arătat burtica de gravidă din vancața sa în Grecia

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit recent că vedeta Antena 1 este însărcinată, filmulețul postat de Smiley pe Youtube a strâns milioane de vizualăzări în doare câteva zile. Fericirea este în chipul lor și aceștia împart cu fanii săi pe rețelele de socializare momentele unice pe care le trăiesc acum că urmează să devină părinți.

Relalația lui Smiley și Gina Pistol a fost intens dezbătută în media și zeci de articole au curs despre viața acestora. Cei doi au ales să prezinte fanilor cele mai importante momente, dar cu discreția care-i caractează pe cei doi.

Gina Pistol și-a arătat burtica de gravidă în Grecia

Gina Pistol a postat pe Instagram burtica sa de gravidă, postarea a strâns rapid peste 110.000 de aprecieri și alte câteva mii de comentarii.

Gina Pistol si-a aratat burtica de gravida

Gina Pistol si-a aratat burtica de gravida

Fanii Ginei o felicită și îi doresc sarcină ușoară. Recunoasterea relației dintre Gina Pistol și Smiley a pus capat zvonurilor venite din partea presei, iar acum cei doi se bucură de liniște și se iubesc necondiționat.

Recent prezentatoarea Asia Express și Chefi La Cuțite a avut o problemă și a cerut ajutorul fanilor. Gina Pistol va deveni mămică. De ceva vreme se tot specula acest fapt, după ce surse apropiate ei și lui Smiley au dezvăluit această veste. În plus, ea a fost surprinsă purtând haine largi și confortabile, dar și în vizită la medic, pentru a se asigura că lucrurile merg așa cum trebuie, având în vedere că acesta ar fi fost motivul pentru care nu făcea publică bucuria lor.

“A început joaca! Suntem fericiţi, ne simţim şi mici, şi mari, râdem, dar şi plângem de emoţii, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărţim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar şi la propriu. Mulţumim de răbdare, de susţinere şi de mesaje.Noi doi vom deveni părinți. Ce să zic, eu personal, încă procesez informația. Ușor, ușor, încep să realizez că vor apărea multe schimbări, că trebuie să fac schimbări prin casă.”, a spus Smiley.

VIDEO: Smiley: Noi acum inseamna 3 (Andrei + Gina)

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top