Connect with us
Giulia Anghelescu se confruntă cu probleme mari de sănătate

Vedete

Giulia Anghelescu se confruntă cu probleme mari de sănătate

Giulia Anghelescu a povestit recent cu ce probleme de sănătate se confruntă. Artista avea simptome ciudate de ceva vreme și a decis să își facă un set de analize. Medicii au descoperit că ea se confrunta cu o intoleranță care îi afecta puternic întregul organism.

Ce probleme de sănătate are Giulia Anghelescu

Într-o emisiunea tv Giulia a povestit că avea niște simptome foarte neplăcute care au trimis-o de urgență la medic. Deși nu credea vreodată că va primi un astfel de diagnostic, medicii au descoperit că ea avea intoleranță la gluten. Artista a mai spus și că ea nuc redea în această boală și i se părea că prea multe persoane se plâng de o afecțiune care nu este atât de gravă.

Din nefericire simptomele pe care le-a suferit au făcut-o să își schimbe părerea. Între timp a învățat să trăiască cu această afecțiune însă nu îi este delos ușor.

„Începusem să mă umflu. Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni. Bineînțeles că prima mea reacție a fost că hai că nu există intoleranță la gluten, că prea mi se părea că toată lumea are această suferință în ultimii ani, mai ales în partea asta de online și nu am crezut până când nu m-am dus să mă verific și așa a fost. Între timp m-am împăcat cu această intoleranță.”a spus Giulia Anghelescu într-o emisiune TV.

Acum Giulia Anghelescu trebuie să fie foarte atentă la tot ce mănâncă și să își aleagă alimentele pe car ele consumă în funcție de conținutul de gluten pe care acestea îl au. La intervale mari de timp artista își dă voie să guste din anumtie alimente le care poftește, dar pe care nu le tolerează.

„Aveam o reacție destul de OK, în sensul că am grijă la ce mănânc. Gătesc și pentru ei și pentru mine. Am înțeles că odată la câteva luni pot în cantități foarte mici să gust din anumite alimente care conțin gluten.”, a mai adăugat artista.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top