Connect with us
„Gogoașă” din „Trăsniții” are cancer. Actorul are nevoie de ajutor

Vedete

„Gogoașă” din „Trăsniții” are cancer. Actorul are nevoie de ajutor

Celebrul actor Gogoașă, din serialul Trăsniții, pe numele lui real Constantin Zamfirescu, a fost diagnosticat cu cancer. El urmează să fie operat și îi va fi extirpat un rinichi. Acesta a scris o postare în mediul online, prin care cere ajutorul tuturor, aflându-se într-o situație dificilă.

Gogoașă are nevoie de sânge

Constantin Zamfirescu, celebrul actor care a jucat rolul lui Gogoașă în Trăsniții în NATO, a șocat pe toată lumea cu ultimul său anunț. Actorul a fost diagnosticat cu cancer și luni, 26 octombrie, va fi supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a rinichiului, motiv pentru care a cerut ajutorul fanilor săi. El se află în acest moment internat în spital.

Gogoașă a explicat că nu voia să scrie despre acest subiect, însă situația este una dificilă și are nevoie urgent de ajutorul oamenilor. El a mărturisit că operația la rinichi va solicita foarte mult sânge, motiv pentru care are nevoie de donații. Având în vedere că în spitale, situația este dificilă la acest capitol, el speră că se va găsi un donator. El a dat în postarea sa toate detaliile. Astfel că, cei care vor să-i întindă o mână de ajutor, trebuie să doneze la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei și să precizeze că sângele este pentru el și Spitalul Carol Davilla.

<„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei.”, a scris actorul pe pagina sa oficială de Facebook.

Fanii actorului au reacționat imediat și i-au transmis gânduri bune acestuia și mesaje de încurajare. În plus, postarea a fost distribuită masiv și a primit o mulțime de aprecieri. Actorul a devenit cunoscut pentru rolul său din serialul-comedie de pe PrimaTV. Rolul său este unul remarcabil, care îi face pe oameni se rădâ de ani buni.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top