„Gogoașă” din „Trăsniții” are cancer. Actorul are nevoie de ajutor

23.10.2020
„Gogoașă” din „Trăsniții” are cancer. Actorul are nevoie de ajutor

Celebrul actor Gogoașă, din serialul Trăsniții, pe numele lui real Constantin Zamfirescu, a fost diagnosticat cu cancer. El urmează să fie operat și îi va fi extirpat un rinichi. Acesta a scris o postare în mediul online, prin care cere ajutorul tuturor, aflându-se într-o situație dificilă.

Gogoașă are nevoie de sânge

Constantin Zamfirescu, celebrul actor care a jucat rolul lui Gogoașă în Trăsniții în NATO, a șocat pe toată lumea cu ultimul său anunț. Actorul a fost diagnosticat cu cancer și luni, 26 octombrie, va fi supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a rinichiului, motiv pentru care a cerut ajutorul fanilor săi. El se află în acest moment internat în spital.

Gogoașă a explicat că nu voia să scrie despre acest subiect, însă situația este una dificilă și are nevoie urgent de ajutorul oamenilor. El a mărturisit că operația la rinichi va solicita foarte mult sânge, motiv pentru care are nevoie de donații. Având în vedere că în spitale, situația este dificilă la acest capitol, el speră că se va găsi un donator. El a dat în postarea sa toate detaliile. Astfel că, cei care vor să-i întindă o mână de ajutor, trebuie să doneze la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei și să precizeze că sângele este pentru el și Spitalul Carol Davilla.

Fanii actorului au reacționat imediat și i-au transmis gânduri bune acestuia și mesaje de încurajare. În plus, postarea a fost distribuită masiv și a primit o mulțime de aprecieri. Actorul a devenit cunoscut pentru rolul său din serialul-comedie de pe PrimaTV. Rolul său este unul remarcabil, care îi face pe oameni se rădâ de ani buni.

Articolul continua dupa publicitate