Ileana Ciuculete a murit iar Gheorghe Turda a oferit o reacție

Ultimul update: miercuri 15 martie 2017 08:59 Data publicării: miercuri 15 martie 2017 02:04
Autor , în Vedete

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi seară, la vârsta de 59 de ani, a declarat, pentru MEDIAFAX, artistul Gheorghe Turda.

„A suferit de o hepatita C galopantă şi bănuiesc că nu ştia de boala aceasta a ei. Am fost colegi de breaslă. Ne ştim de cel puţin 40 de ani, dacă nu mai mult, am fost colegi de breaslă. Îi ştiu foarte bine şi familia şi primul ei soţ şi actualul, Cornel, cu care se înţelegea foarte bine. Erau un cuplu deosebit ca oameni. Păcat, prea devreme s-a dus. Era o persoană foarte agreabilă, contemporană cu moda cântecului de astăzi. Cu multe şlagăre, pe gusturile tuturor ascultătorilor şi telespectatorilor. Era o femeie foarte frumoasă, a fost una dintre cele mai frumoase artiste. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească în pace şi să-i fie ţârâna uşoară. O regretăm foarte mult”, a declarat, pentru MEDIAFAX, artistul Gheorghe Turda, scrie vip24.ro.

Ileana Ciuculete a înregistrat peste 400 de melodii proprii şi peste 24 de albume.

În 2005, Ileana Ciuculete a fost răsplătită cu Discul de Aur pentru vânzarea a 40.000 de exemplare ale albumului „Ciorbă de curcan”.
Ileana Ciuculete a fost solista diverselor ansambluri folclorice, printre care Ansamblul “Nicolae Bălcescu” din Craiova, Ansamblul folcloric „Căluşul” din Scorniceşti şi Ansamblul “Danubius” din Drobeta Turnu-Severin.

Știri pe aceeși temă

A murit Ileana Ciuculete. Cauza morții artistei
Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, după ce Ileana Ciuculete a murit
Ileana Ciuculete a murit
Cine a fost Ileana Ciuculete
A murit Ileana Ciuculete. Cine a fost și cum arată primul soț al artistei
Ileana Ciuculete a murit iar Gheorghe Turda a oferit o reacție

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii