Connect with us
Ilie Năstase acuzat de agresiune! Soția lui a chemat Poliția: "am reușit să scap teafără pe ușă"

Vedete

Ilie Năstase acuzat de agresiune! Soția lui a chemat Poliția: „am reușit să scap teafără pe ușă”

Ilie Năstase se află în centrul unui scandal monstru după ce tenismenul s-a certat cu soția lui, iar aceasta a sunat la 112. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 8 ianuarie, la locuința celor doi. Ioana Năstase a anunțat Poliția care a mers imediat la fața locului.

Ilie Năstase acuzat de agresiune la adresa Ioanei Năstase

Ilie Năstase și Ioana, soția lui au fost protagoniștii unui scandal care a ajuns până la Poliție. Femeia a fost cea care s-a speriat și a sunat la 112. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stat de vorbă cu cei doi soți și au concluzionat că este vorba despre un conflict casnic. Ioana a refuzat să depună plângere împotriva lui Ilie Năstase și nu a vrut nici ordin de protecție împotriva soțului ei.

Nu se știe ce a dus la conflictul dintre marele tenismen și soția lui, cert este că a fost ceva extrem de serios. Într-un interviu pentru ProSport, Ioana Simion a spus că se bucură că a reușit să scape teafără pe ușă.

„Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a spus Ioana Năstase pentru ProSport.

Poliția a intervenit la locuința lui Ilie Năstase

În urma apelului la 112, oamenii legii au intervenit la locuința lui Ilie Năstase și au stat de vorbă cu soția lui care a refuzat să depună plângere împotriva tenismenului și nu a vrut nici ordin de protecție.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, a transmis Poliția Capitalei, informează Gândul.

În urmă cu câteva săptămâni, Ilie Năstase a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D unde a făcut declarații extrem de emoționante despre soția sa, Ioana. El a spus că ea îl liniștește și îl face fericit. Părea că totul este bine între cei doi soți.

Ilie Năstase 73 de ani și Ioana Simion 44 de ani s-au căsătorit religios în vara anului 2020.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top