Connect with us
Ilie Năstase l-a amenițat pe Cătălin Cazacu! Cum a intervenit Brigitte Năstase

Vedete

Ilie Năstase l-a amenițat pe Cătălin Cazacu! Cum a intervenit Brigitte Năstase

Pe Brigitte Năstase o știm o femeie corectă care spune lucrurilor pe nume! Care nici de această dată nu s-a lăsat mai prejos. Brigitte Nătase a recunoscut că a avut o idilă cu fostul concurent Exatlon, Cătălin Cazacu, care a durat câteva luni.
„Ilie nu a stat cu mainile in san. A fost turbat de furie si a vrut imediat sa transeze lucrurile barbateste. I-a adresat o serie de cuvinte jignitoare lui Catalin, ba chiar l-a amenintat ca ii va pune bete in roate in afacerile pe care le deruleaza la Timisoara.
Discutia si-a atins scopul, iar Catalin a renuntat. Nu se stie daca s-a speriat sau nu cu adevarat ori si-a spus ca are de unde sa aleaga”, a declarat o sursă din anturajul lui Cătălin Cazacu.
„In urma cu un an, in deznadejdea mea si influentata de ura singuratatii, am iesit pentru prima data de multi ani, intr -un club din Timisoara.
Acolo am cunoscut un baiat, care in nebunia si ratacirea mea de atunci, am crezut ca-mi va acoperi rana inca proaspata a tradarii si singuratatii.
Pentru ca acesta era un impatimit al vietii de noapte, am incercat, din nou in nebunia mea, sa ma transform in femeia amatoare de club perfecta. Atunci am inceput sa gust la inceput, apoi sa consum in adevaratul sens al cuvantului bautura- respectiv sampanie.

”Cu cat ma afundam mai mult sufleteste in aceasta relatie, cu atat ma departam…”

Cu cat ma afundam mai mult sufleteste in aceasta relatie, cu atat ma departam mai mult de credinta mea, de faptul ca eu de fapt sunt un copil al lui Dumnezeu si in loc sa fiu o lumina pentru cei din jur, am devenit o faptura plina de intuneric.
Nu a trecut mult si acel baiat s-a dovedit a-mi produce rani mult mai mari decat cele produse de sotul meu. Cu multe regrete in suflet, si chiar mustrata pana in adanc de fapta facuta, am incercat sa repar casnicia atat de mult dorita de mine cu ani in urma.
Insa, asa cum niciodata, o canuta sparta si lipita nu va mai arata la fel ca inainte, nici relatia mea cu Ilie dupa aceasta impacare nu a mai fost altceva decat un sir indelungat si dureros de reprosuri si invinovatiri reciproce.
Atat de mult ne-am lovit unul pe altul in ultimele opt luni… Atat de mult ne-am schingiuit reciproc sufletele, plini de ura si razbunare, incat am culminat in a-mi dori din suflet sa inchid acest capitol, sa fiu iertata, daca se poate, si sa pot sa imi aduc aminte de Ilie,

Citește și: Brigitte Năstase, lacrimi amare: „Am stat în genunchi să fiu soția lui…”

ca fiind barbatul care m-a ajutat si ridicat atatia ani mai mult decat as fi putut visa vreodata ca poate sa-mi ofere cineva in viata asta”, scria Brigitte Nastase în urmă cu doar câteva luni.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top