Connect with us
Împăcarea anului! Kamara și fosta soție, împreună de dragul copilului: „Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați”

Vedete

Împăcarea anului! Kamara și fosta soție, împreună de dragul copilului: „Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați”

Kamara se bucură de un mare succes în plan profesional, având în vedere că are o carieră frumoasă, concerte și mulți oameni în iubesc, însă în ceea ce privește viața personală, lucrurile nu stau la fel de bine. Fiul acestuia se confruntă cu probleme grave de sănătate și are nevoie de mai multe operații pentru a duce o viață normală. În plus, artistul nu a divorțat de mama fiului său în urmă cu mai bine de un an. Cu toate acestea, se pare că lucrurile s-au mobilizat între ei și s-ar fi împăcat de dragul copilului lor.

Împăcarea anului! Kamara și fosta soție, împreună de dragul copilului: „Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați”

Kamara și Oana, fosta lui soție, au plecat împreună la Barcelona cu Leon, acolo unde băiatul urmează să fie operat.  Cu toate că artistul a divorțat de soția lui în urmă cu mai mult timp, cei doi au o relație decentă și își sunt alături în momente dificile pentru familia lor și înțeleg cât de important este rolul ambilor părinți în viața celui mic.

Artistul a postat pe pagina sa de Instagram o imagine de la plajă în care apare alături de Leon, băiețelul lui și mama acestuia. La această postare a atașat și un mesaj extrem de emoționant, din care reiese că au pus pe primul loc nevoile celui mic și au lăsat deoparte problemele dintre ei, păstrând o relație decentă.

„Împreună pentru Leon 🤝❤❤❤🤝Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați. Te iubim, Leon ❤.” a transmis Kamara fanilor.

Operația din Spania

De-a lungul timpului, băiețelul a suferit mai multe intervenții, după ce a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală. Acesta s-a născut înainte de termen, la 36 de săptămâni și, din cauză că nu a fost pus în incubator, a suferit un stop cardio-respirator. Acum, are nevoie de o operație în Spania. Această intervenție chirurgicală nu este una grea, având în vedere că cel mic va fi externat o zi mai târziu, însă părinții săi se tem de anestezia care îi va fi aplicată celui mic.

„E o operație care se face în Spania. Ideea este că a doua zi ne lasă să plecăm, însă există niște temeri pentru noi pentru că este vorba de o anestezie înainte de toate, care implică niște riscuri. Sunt niște lucruri din punct de vedere medical care ne fac să ne punem întrebări, dar tocmai de aceea căutăm niște lămuriri și la alți medici să înțelegem dacă totul este în regulă, dar s-a putea să fie niște chestiuni standard și să ne facem griji degeaba.“, a mărturisit Kamara în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top