Inna ar putea fi însărcinată. Cum a încercat vedeta să-și ascundă burtica

25.06.2020

Inna este una dintre cele mai celebre cântărețe din România, care se bucură de un mare succes și în plan internațional. Aceasta are o mulțime de fani și melodiile sale au prin și la publicul din străinătate, acolo unde susține cele mai multe concerte de ale sale. În ceea ce privește viața personală, a fost mereu rezervată și nu s-a expus relațiile sau alte reușite în acest plan. Cu toate acestea, se pare că nu ar fi singură și, așa cum se poate observa dintr-o apariție recentă, aceasta ar fi însărcinată. În imaginile surprinse de paparazzii Ciao se observă acest detaliu.

Inna ar putea fi însărcinată. Cum a încercat vedeta să-și ascundă burtica

Inna nu vine prea des în România, dar și atunci când vine, are un motiv bine întemeiat. Se pare că, printre altele, vrea să petreacă și timp alături de prietenii pe care îi întâlnește atât de rar. La fel a făcut și de această dată, când a programat o întâlnirea cu aceștia. Inna a fost surprinsă într-o ipostază în premieră, din care reiese că ar putea fi însărcinată.

Aceasta purta o rochie oversize, care parcă încerca să acopere o burtică destul de proeminentă, având în vedere că celebra cântăreață a avut mereu o siluetă de invidiat și niciodată nu s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus. Inna a părut și foarte grijulie, pentru că, atunci când a uitat masca de protecție în mașină, imediat s-a întors să o ia. Aceasta este o condiție obligatorie pentru a putea merge la o terasă, dar și pentru a te proteja de nemilosul virus.

Dacă Inna chiar ar fi însărcinată, cu siguranță este un motiv de bucurie pentru ea și iubitul ei. Chiar dacă este foarte discretă, ea ar avea o relație chiar cu fotograful său profesionist. Cei doi au petrecut împreună o vacanță de vis în Santorini, în luna octombrie a anului trecut. În urmă cu ceva timp, Inna chiar mărturisea că vrea să își întemeieze o familie și să devină mămică.

„Mi-ar plăcea să am o familie și o să-mi fac o familie, adică am o familie. Locuiesc cu părinții mei încă, dacă vă vine să credeți, îmi doresc și copii și tot ce își dorește un om care are un job la care pleacă dimineața și se întoarce seara!”, declara Inna.