Connect with us
Ioana Simion, despre relația cu Ilie Nătase. Are planuri mari după divorț

Vedete

Ioana Simion, despre relația cu Ilie Nătase. Are planuri mari după divorț

La un an după ce s-au căsătorit civil, Ioana Simion și Ilie Năstase au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi nu se mai înțelegeau, aveau discuții contradictorii și se certau foarte des. În plus, fostul tenismen era agresiv din punct de vedere verbal, ceea ce ar fi determinat-o pe Ioana să facă un pas înapoi. După ce a confirmat în mod oficial divorțul și a oferit mai multe explicații, femeia a declarat că încă păstrează legătura, însă cu anumite limite. În plus, separarea de Ilie i-a deschis noi orizonturi, urmând să-și deschidă o afacere.

Ioana Simion, despre relația cu Ilie Nătase. Are planuri mari după divorț

Cu puțin timp în urmă, Ilie declara că are planuri de nuntă, însă lucrurile au căzut într-o altă extremă. Ioana Simion a confirmat că vrea să divorțeze de fostul tenismen. Este convinsă că aceste divorț le va prinde bine amândurora și nimic nu o poate face să se răzgândească. Cei doi deja nu mai locuiesc împreună și mai păstrează legătura doar în scop profesional. Ioana a declarat în urmă cu puțin timp că îl va respecta mereu pe soțul ei și că îl va ajuta atunci când are nevoie. În plus, ea nu i-a denigrat imaginea atunci când a fost întrebată dacă Ilie a fost agresiv față de ea.

„Cu Ilie mai vorbesc, dar locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât.”, a precizat constănțeanca.

Fosta doamnă Năstase va deveni o femeie de afaceri

Deși despărțirea i-a afectat pe amândoi, Ioana a decis că trebuie să meargă mai departe și să-și dedice mai mult timp ei și planurilor de viitor. Astfel, după ce situația se va stabiliza în România, bruneta vrea să devină afaceristă. Cel mai important lucru pe care se concentrează acum este clinica pe care o va deschide alături de o prietenă de-ale ei, de profesie medic. Clinica va cuprinde mai multe ramuri precum oncologie sau estetică, iar aici vor profesa cei mai buni medici din România, dar și de peste hotare.

”În noiembrie eu şi prietena mea am început să discutăm mai în serios despre acest proiect. Ea este medic generalist în Turcia, dar are şi putere decizională acolo. Aşa că am hotărât să deschidem în Bucureşti o clinică unde oamenii vor găsi de la oncologie, până la estetică şi vom avea medici atât din Turcia, cât şi din România. Vom aduce aparatura din America, însă va mai dura puţin până vom deschide, pentru că ne ocupăm de acte.”, declara Ioana la începutul anului.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top