Connect with us
Ion Dichiseanu, în stare gravă. Fiica sa a făcut anunțul

Vedete

Ion Dichiseanu, în stare gravă. Fiica sa a făcut anunțul

Ion Dichiseanu se află la spital de câteva zile. Starea lui de sănătate este una gravă, deși fusese externat în luna ianuarie, după o bună perioadă în care a stat în spital, sub supravegherea medicilor. Din păcate, el a ajuns din nou pe mâna specialiștilor, deoarece problemele pulmonare continuă să-i dea bătăi de cap. Despre starea lui de sănătate a oferit mai multe detalii fiica sa.

Ion Dichiseanu este la Terapie Intensivă

Ion Dichiseanu a ajuns din nou la spital. După ce în luna ianuarie a fost externat, deoarece starea lui se îmbunătățise și dădea semne de vindecare, actorul este acum pe mâna medicilor, pentru că au apărut mai multe complicații. Deși părea că lucrurile evoluează în bine, nu a fost deloc așa.

Inițial, fiica sa a explicat că pneumonia severă, apărută din cauza vârstei, fusese tratată și era ținută sub control, se pare că acum au apărut din nou problemele. Ion Dichiseanu trece printr-o cumpănă mare, pentru că a ajuns din nou la terapie Intensivă, iar starea sa de sănătate este una gravă. Ioana Dichiseanu, fiica sa, a făcut mai multe dezvăluiri.

Conform acesteia, este vorbe despre niște probleme mai vechi, care ar fi fost declanșate de o bronhoscopie făcută la o clinică privată la începutul lunii decembrie. El se bucură acum de toată atenția medicilor și are parte de cele mai bune tratamente la Spitalul Floreasca, în care familia lui are mare încredere. La fel ca data trecută, marele actor se află la Terapie Intensivă.

„Sunt niște vechi probleme medicale, care, credem noi, au fost declanșate de o bronhoscopie făcută la o clinică privată la începutul lui decembrie. De aceea a fost internat și prima dată.

Acum se fac noi investigații. Tata are parte de cea mai bună îngrijire, am făcut o alegere bună că l-am dus la Floreasca.

Comunicăm prin medici, prin personalul medical de acolo. Este la Terapie Intensivă. Și data trecută a fost tot la Terapie și si-a revenit”, a declarat Ioana Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu le cere fanilor să se roage

Fiica lui Dichiseanu le-a cerut ajutorul celor care îl iubesc pe tatăl ei. Astfel, ea a scris un mesaj pe rețelele de socializare, prin care le-a comunicat fanilor marelui artist să se roage pentru marele artist Ion Dichiseanu, pentru a-l ajuta să treacă și peste această încercare grea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top