Connect with us
Ionuț Dolănescu a intrat în politică. Ce partid a ales

Vedete

Ionuț Dolănescu a intrat în politică. Ce partid a ales

Ionuț Dolănescu a intrat în politică! Artistul s-a înscris în PSD, iar anunțul a fost făcut de Corneliu Ștefan, liderul filialei din Dâmbovița a partidului de stânga. Se pare că ar fi vorba pentru început de un proiect cultural care îl avantajează mult pe cântărețul de muzică populară.

Ionuț Dolănescu a intrat în politică. Ce partid a ales

Corneliu Ștefan a ținut să menționeze că Ionuț Dolănescu s-a alpturat echipei PSD Dâmbovița din toate punctele de vedere.

„Ionuț Dolănescu a fost, întotdeauna, un om de stânga. Este dâmbovițean și s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru judetul Dâmbovița”, a declarat Corneliu Ștefan, pentru stiripesurse.ro.

Întrebat dacă artistul ar putea ajuta la alegerile locale, Corneliu Ștefan a precizat că acest aspect va fi discutat ulterior, însă momentan focusul este pe un proiect cultural.

„Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultură. Cred că Ionuț Dolănescu este un brand național”.

Ionuț Dolănescu are cetățenie americană

În toamna anului trecut Ionuț Dolănescu făcea demersuri importante pentru a obține cetățenia în Statele Unite ale Americii. Artistul anunța că își anulează toate spectacolele pentru a putea să facă testul de obținere a cetățeniei, atât el cât și familia sa.

“Îmi cer scuze tuturor celor care le-am dat întâlnire la spectacole prin afișe, organizatorii m-au înțeles. A trebuit să plecăm mai devreme decât ne-am planificat – eu, soția mea, Doinița și copiii. Sunt pe cale să rezolv o chestiune importantă pentru mine și familia mea, în special pentru cei mici. Am fost chemat de urgență pentru testul de obținere a cetățeniei, sunt emoționat și mândru de această onoare!”, a spus interpretul de muzică populară, pentru libertatea.ro.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top