Connect with us
Israela a facut o dezvaluire cutremuratoare despre mariajul cu Liviu. Ea spune ca acesta a fortat-o sa faca dragoste cu el.

Vedete

Israela, dezvaluire socanta: „Liviu m-a fortat sa facem amor”

Israela a facut noi dezvaluiri despre casnicia cu Liviu, ea spunand ca acesta a fortat-o sa faca sex si ca toate problemele intre ei au pornit de la faptul ca acesta consuma alcool.

Israela si Liviu se afla aproape de divort, iar problemele din mariajul celor doi au inceput sa iasa la lumina. In emisiunea „Un show pacatos”, Israela Vodovoz a facut o marturisire cutremuratoare.

„Liviu m-a fortat sa facem amor. Ma durea, l-am rugat sa facem o pauza. Ma tinea strans, pana la urma l-am impins. Am incercat sa-l conving sa-mi dea drumul. Totul a durat cateva minute, pana am reusit sa ma duc la baie, dar a venit dupa mine. Nu am mai acceptat sa fiu cu el in intimitate, el e axat numai pe imagini, iluzii optice. Toate problemele au inceput sa apara din cauza alcoolului. Eu la capitolul sex nu am fost niciodata deschisa, eram inhibata total. De sex oral nici nu s-a pus vreodata problema. Ca sa ma vada Liviu in pielea goala nu am acceptat. Nu numai cu el.

Eu, cu primul meu sot, am fost casatorita 20 de ani. Nici el nu m-a vazut. Am avut un corp frumos, am fost o fata foarte frumoasa. Eu sunt o tipa pudica. Poate sa ma simta goala, dar nu trebuie sa ma etalez in toata frumusetea sau nefrumusetea mea”, a spus Israela.

Citeste si:Israela, marturisiri explozive despre mariajul cu Liviu!

Citeste si: Israela si Liviu au vorbit despre divort. Ce probleme au cei doi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top