Connect with us
Israela și Liviu divorțează. Femeia de afaceri a făcut anunțul pe contul său de Facebook, anunțând că a organizat actele de divorț.

Vedete

Israela și Liviu divorțează: „Pentru cei care nu au înțeles de ce…”

Isreala Vodovoz divorțează de Liviu Arteni! Anunțul a fost făcut de femeia de afaceri, pe contul său de socializare.

Israela spune că în ultimele zile s-a ocupat de organizarea documentelor pentru divorț. Mai mult decât atât, ea spune că Liviu a fost foarte înțelegător și se roagă ca acesta să își găsească fericirea.

„Dragii mei :

In ultimele zile nu am prea postat caci am fost ocupata cu organizarea documentelor pentru divort. Liviu care s-a intors in Romania in ultimele zile s-a comportat foarte frumos si intelegator cu mine; asa ca azi am semnat acordul de mediere pentru divort in care el renunta complet la bunurile comune fara nici o pretentie.

Citește și: Israela, în război cu amanta lui Liviu: „AI avut tupeu de centuristă să…”

Israela: Liviu a încercat să își depășească sechelele

O zi dureroasa in care l-am revazut pe cel care s-a indragostit de mine si in timp m-a facut sa-l iubesc: acel om cu suflet. Din pacate nu am reusit sa dau cenusa vietii si a destinului amar pe care l-a avut de la nastere si care l-a afectat atat de mult si sa straluceasca diamantul pe care eu am simtit ca este in el.

Citește și: Confruntare între Israela Vodovoz și amanta lui Liviu: „Când s-au cunoscut…

Liviu a incercat sa isi depaseasca sechelele si a luptat dar este foarte greu. Pentru cei care nu au inteles de ce il aparam pot spune ca eu ii stiu sufletul durerea si neimplinirea care le duce si nu pot sa nu rezonez cu el mai ales ca mi-a dovedit: iubire, loialitate atat timp cat a putut fara sa clacheze ceea ce am scris si in carte. Sper si ma rog sa fie bine si sa-si gaseasca fericirea!”,a  scris Israela pe Facebook.

2 Comments

2 Comments

  1. rodica marinescu

    2016-12-16T15:33:53+02:00 at 15:33

    vai ce tragedie se desparte o baba de un alcolic care iii poate fii nepot va rugam lasati ne cu aceste speciii umane care sunt de rahat

  2. Andrei

    2016-12-15T09:49:22+02:00 at 9:49

    Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top