Connect with us
Israela Vodovoz, decizie neașteptată cu o lună înainte de a muri! Ce a făcut vedeta, puțini au știut acest lucru

Vedete

Israela Vodovoz, decizie neașteptată cu o lună înainte de a muri! Ce a făcut vedeta, fără să se știe

La 10 zile de la moartea Israelei Vodovoz, o mulțime de noi informații ies la iveală.

Fosta balerină a fost găsită fără suflare chiar în locuința sa, pe data de 9 martie. Cu numai o lună înainte să moară, Israela a luat o decizie extrem de importantă. Aceasta a hotărât să își vândă o proprietate, deoarece ar fi avut nevoie de bani gheață.

Vedeta își dorea să vândă un teren în zona Snagov, iar la începutul anului a pus un anunț pe un site specializat. Aceasta nu a mai apucat să își vadă tranzacția încheiată.

„Vând 600 mp teren intravilan zonă vile Tâncăbești Snagov. Preţ 14.500 de euro, negociabil”, era anunţul publicat în urmă cu o lună pe un site specializat, conform stirilekanald.ro.

Chiar dacă despre vedetă s-a spus că a avut o avere importantă, se pare că avea nevoie de bani lichizi și astfel ar fi luat această decizie.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: „A murit cu zile!” Noi dezvăluiri despre Israela: Care ar fi fost greșeala fundamentală a femeii

Jurnalistul Mircea N.Stoian consideră că Israela a murit cu zile și vorbește despre greșelile care i-au grăbit sfârșitul.

Într-o postare de pe blogul personal, acesta scoate la iveală câteva aspecte interesante din viața Israelei Vodovoz, precum și detalii legate de Liviu Arteni.

„Israela, o femeie frumoasă, care a murit cu zile. Dumnezeu să o odihnească în pace. (…) Greșeala fundamentală a Israelei este legată de căsătoria cu Liviu.

Din punct de vedere al comunicării energetice subliminale relația a fost toxică.

Din dorința de a își hrăni egoul ei de femeie frumoasă Israela a acceptat căsătoria cu un bărbat cu mult mai tânăr, în speranța că bioenergia lui o va ajuta să se mențină tânără. Greșit.

Din punct de vedere  al arhetipului bioenergetic fundamental cei doi nu erau compatibili.

A doua greșeală este legată de copii.

Singură, într-o țară, care e așa cum e, Israela a avut neșansa de a muri singură. Când ai copii ar fi bine să stai cât mai aproape de ei.

Aproape, nu pe capul lor. Telefoanele zilnice, contactul permanent cu cel, sau cei care te pot ajuta să supraviețuiești în caz de primejdie sunt vitale.

Este și motivul pentru care eu vorbesc cu copii și cu cei apropiați de câteva ori pe zi, chiar cu riscul de a deveni agasant sau sâcâitor.

O altă greșeală este faptul că a rămas în România, unde sistemul sanitar e la pământ, iar bătrânii sunt fii ploii.

În Israel, unde de bătrânii sunt respectați, îngrijiți atent și monitorizați tragedia ar fi putut fi evitată.

Comunitatea evreiască din România are o rețea bine pusă la punct de cămine pentru bătrâni.

Israela a refuzat să se considere bătrână și să se îngrijească.

Și asta i-a fost fatal. Evoluția ei morfofiziologică, ce poate fi văzută în pozele de pe net de la căsătoria cu Liviu și până în zilele premergătoare este similară cu evoluția ei mentală

. Singurătatea, conflictele repetate cu Liviu i-au erodat psihicul fragil, declașând mecanismul de autoanihilare al corpului.

Nu te joci cu subliminalul și cu reglajele energetice al propriului tău corp, că ajungi unde a ajuns Israela. Mă opresc aici deocamdată”, a scris Mircea N. Stoian, pe blogul său personal.

CITEȘTE ȘI: Cum a reacționat Liviu când a aflat că Israela a murit! Sora bărbatului a dezvăluit: “A avut un…”

Liviu Arteni a luat decizia la care nimeni nu se aștepta! Ce vrea să facă în țară după moartea Israelei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top