Connect with us
Iubita lui Alin Oprea vorbește pentru prima oară despre relația lor. Cum arată bruneta pentru care Talismanul și-a lăsat soția

Vedete

Iubita lui Alin Oprea vorbește pentru prima oară despre relația lor. Cum arată bruneta pentru care Talismanul și-a lăsat soția

Alin Oprea și-a refăcut viața după despărțirea de soția sa. Cântărețul este fericit, după cum a declarat în repetate rânduri, însă până acum, publicul nu a știut lângă cine simte Alin atât de multă fericire. Ei bine, misterul a fost elucidat. Iubita lui Alin are un nume special și este foarte frumoasă.

Alin Oprea este îndrăgostit. Cum arată iubita lui

Cântărețul Alin Oprea a lăsat în urmă conflictul cu mama copiilor lui și își continuă viața alături de noua lui iubită. Deși sunt împreună de mai multă vreme, cei doi nu s-au afișat public întrucât Alin nu își rezolvase problemele din viața personală. Potrivit Click, iubita cântărețului din Trupa Talisman se numește Medana și este foarte îndrăgostită de partenerul ei.

Astăzi, 20 noiembrie, este ziua de naștere a lui Alin Oprea, iar Medana i-a transmis un mesaj plin de dragoste.

”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, i-a transmis Medana lui Alin Oprea de ziua lui, prin intermediul Click!.

Medana și Alin Oprea sunt împreună din luna mai a anului 2019. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți. Alin a declarat în repetate rânduri că și-a găsit liniștea, fericirea și că trăiește un basm.

Iubita lui Alin Oprea vorbește pentru prima oară despre relația lor. Cum arată bruneta pentru care Talismanul și-a lăsat soția

Foto Click! Iubita lui Alin Oprea vorbește pentru prima oară despre relația lor. Cum arată bruneta pentru care Talismanul și-a lăsat soția

Anul 2020 nu a fost ușor pentru Alin Oprea și mama copiilor lui care au decis să divorțeze. Cei doi au avut o căsnicie de 22 de ani, din care au rezultat doi copii: o fată și un băiat.

Alin a declarat că a făcut nenumărate sacrificii în anii de relație cu femeia și că acum a venit și rândul lui să fie fericit.

”Dumnezeu a ştiut mai bine decât mine ce “magie” îmi pregătise, “basmul” nostru a început să se scrie din luna mai 2019 iar rândurile lui curg în continuare”, a declarat Alin Oprea pentru Click!.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top