Connect with us
Iulia Vântur nu vrea să se căsătorească cu Salman Khan! A dezvăluit chiar și motivul

Vedete

Iulia Vântur nu vrea să se căsătorească cu Salman Khan! A dezvăluit chiar și motivul

Frumoasa Iulia Vântur a dezvăluit recent că nu își dorește să se căsătorească cu celebrul actor Salman Khan. Cei doi trăiesc o frumoasă povestea de dragoste de mai mulți ani și toată lumea așteaptă cu sufleul la gură momentul în care vor deveni o familie. Cu toate acestea, fosta prezentatoare tv susține că mariajul nu este pe lista ei de priorități.

Iulia Vântur nu vrea să se căsătorească cu Salman Khan! A dezvăluit chiar și motivul

Iulia și iubitul ei sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor. De multe ori preferă să nu apară împreună în public, iar cân vinr vorba despre declarații cu privire la acest capitol, ambii sunt foarte rezervați. Se pare totuși că această formulă funcționează de minune pentru ei, fiind mai fericiți ca niciodată.

Deși nu se cunosc prea multe detalii despre relația lor, fanii cuplului așteaptă cu nerăbdare momentul în care va avea loc nunta. Cu toate acestea Iulia Vântur a recunoscut că nici nu se gândește la așa ceva. Deși în mod normal ar fi visat la rochia albă de mireasă, acum prioritățile s-au schimbat pentru ea. Odată cu mutarea peste hotare, mentalitatea româncei s-a schimbat enorm.

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc”, a declarat vedeta, pentru Antena Stars.

Vedeta a declarat în repetate rânduri că nu mai este cazul să se gândească la un mariaj alături de Salman Khan. Ea a explicat în ce mod a influențat-o mutarea peste hotare și cum a descoperit o cu totul altă lume, care a pus lucrurile într-o nouă lumină pentru ea. Acum fosta prezentatoare este de părere că oamenii căsătoriți sunt deseori mai puțin fericiți decât cei aflați într-o relație.

„În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că, sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc. Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a mai spus Iulia Vântur, potrivit VIVA.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top