Connect with us
Ce face Iulia Vântur în India de dragul iubitului ei, Salman Khan. Puține femei sunt supuse la așa ceva

Vedete

Ce face Iulia Vântur în India de dragul iubitului ei, Salman Khan. Puține femei sunt supuse la așa ceva

Deși se bucura de o carieră de succes în televiziunea din România, fiind foarte renumită pentru emisiunile live pe care le prezenta, Iulia Vântur a decis să renunțe la tot și să înceapă o viață nouă în India. Iubirea dintre Iulia Vântur şi Salman Khan nu mai este de mult timp un secret, iar cei doi lasă impresia că totul merge ca pe roate în relația lor și sunt de nedespărțit. Cu toate acestea, se pare că românca plecată peste hotare face mai multe sacrificii pentru a-i fi pe plac celebrului actor.

Ce face Iulia Vântur în India de dragul iubitului ei, Salman Khan. Puține femei sunt supuse la așa ceva

Mutată într-o ţară străină, cu obiceiuri total diferite de ale noastre, Iulia Vântur face orice de dragul lui Salman Khan și pentru a putea rămâne lângă el fără nicio problemă. Astfel, vedeta a fost nevoită să învețe mai multe tradiții indiene și a acceptat fără ezitare, ceea ce i-a adus simpatia familiei iubitușui său, care a primit-o cu încântare când a vazut cât este de deschisă. Mai mulți apropiați ai cuplului spun că Salman i-a solicitat Iuliei să învețe cântecele indiene.

Aceste obligații nu sunt valabile decât pentru Iulia Vântur. Fratele lui Salam Khan, Arbaaz Khan, i-a cerut iubitei Giorgia Andriani să învețe dansurile clasice ale acestei țări. Și, la fel cum Giorgia a început antrenamentele, așa va face și Iulia Vântur, pentru a deveni cu adevărat o indiancă.

Când se mărită Iulia

Recent, Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere. Aceasta a fost răsfățată de iubitul ei care i-a oferit un inel cu diamant foarte scump. Ideea indianului de a-i oferi iubitei sale un astfel de dar ar fi venit chiar de la mama sa, spun surse din anturajul celor doi. Iulia Vântur nu a declarat că bijuteria ar fi de logodnă și, în legătură cu căsătoria, ea susține că o relație care funcționează bine, timpul petrecut alături de persoana iubită și momentele de iubire sunt mult mai importante decât actele.

“Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet. Chiar și părinții mei m-au întrebat când mă căsătoresc. Cred că este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune. Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri.“, declara în urmă cu ceva timp Iulia.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top