Connect with us

Vedete

Jador nu o poate uita pe Georgiana, fosta lui iubită. Mesajul tinerei de Valentine’s Day l-a făcut să plângă în hohote

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Participarea la Puterea Dragostei i-a adus mare succes, iar Survivor cu atât mai mult. Artistul este realizat din punct de vedere al carierei, însă, în plan sentimental, lucrurile nu stau deloc bine. El nu o poate uita pe Georgiana, marea lui iubire, iar inima lui tresare de fiecare dată când vine vorba de ea.

Jador vrea ca Georgiana să-i devină soție

De Valentine’s Day, concurenții au avut parte de momente emoționante. Ei au primit mesaje de la persoana iubită. Printre aceștia s-a numărat și Jador, care a primit un mesaj impresionant de la fosta lui iubită, Georgiana, pe care nu a uitat-o niciodat și care, se pare, că nici ea nu l-a uitat pe celebrul artist.

Aceasta i-a transmis că este foarte mândră de el și de tot ce a demonstrat la Survivor. Georgiana l-a asigurat că toți cei de acasă sunt bine și îl susțin mereu. Mai mult, ea i-a mărturisit că speră că va rămâne mereu un om cu sufletul bun, de care s-a îndrăgostit cândva.

Cel mai emoționant a fost când Georgiana i-a declarat lui Jador, în mod indirect, iubirea ei, spunându-i că doar ei știu ce se întâmplă cu adevărat în relația lor și că inimile lor vor rămâne mereu logodite.

Artistul s-a emoționat când a citit scrisoarea. El este pe deplin îndrăgostit de Georgiana și vrea ca aceasta să-i devină soție, deși s-au despărțit deja de mult timp. El este convins că tânăra îl va aștepta până la revenirea lui din țară și speră că vor fi fericiți împreună. Artistul regretă fiecare greșeală pe care a făcut-o față de ea și își dorește să o aibă pe femeia care i-a pus capac.

„Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(…) O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit.

O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla.”, a spus Jador.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top