Connect with us
Jador, acuzat că nu știe să citească. Cum stau, de fapt, lucrurile în cazul manelistului de la Survivor

TV

Jador, acuzat că nu știe să citească. Cum stau, de fapt, lucrurile în cazul manelistului de la Survivor

Jador este unul dintre cele mai controversate personaje de la Suvivor. Și în afara competiției, artistul este foarte cunoscut și face furori cu melodiile sale care stau numai pe primurile locuri în trendingul românesc. În ultima perioadă, se vorbește tot mai mut despre faptul că actorul nu știe să citească, după ce chiar el a dat curs acestei dileme, când l-a pus pe Culiță să citească în locul lui.

Jador știe să citească, totul a fost o strategie

Jador este unul dintre cei mai celebri artiști din țara noastră. Participarea la Survivor l-a adus și mai tare în atenția publicului și scoate la iveală tot mai multe secrete despre artist. În ultimele zile s-a vorbit tot mai mult despre el, după ce gesturile pe care le-a făcut au atras multe semne de întâmplare și au dat curs bârfelor.

Jador, acuzat că nu știe să citească. Cum stau, de fapt, lucrurile în cazul manelistului de la Survivor, au avut parte de două surprize de proporții: aceștia au primit câte un platou cu fructe la care visau de mult timp, precum și o surpriză extrem de emoționantă, care s-a lăsat cu multe lacrimi de fericire și de dor.

Fiecare concurent a avut dreptul la un mesaj de la câte un prieten din România, având în vedere că nu au telefoane și nu pot ține legătura cu cei de acasă. Jador a primit un mesaj de la Bogdan Mocanu și l-a rugat pe Culiță să citească în locul lui.

De aici au pornit speculațiile că nu ar ști să citească, însă părerile au fost împărțite. Un internaut a explicat care ar fi fost, de fapt, strategia artistului.

”Ce nu se vede și aude la TV este că Jador a început să citească, dar pentru el, dacă ascultați bine cineva ii spune: „Am impresia că nu știi sa citești cu voce tare.

P. S.: Dacă nu știa să citească, cum susțin unii, nu ii spunea el lu Culiță ce să citească și ce nu, după cum vedeți el ii spune să nu citească anumite fraze. Vă pup, invidioșilor!”, a remarcat un internaut.

Jador este licențiat în Studii Economice

Nu se poate pune problema că Jador nu știe să citească. Artistul este absolvent al Academiei de Studii Economice din București (ASE), în cadrul Facultății de Relații Economice. Mai mult, el a anunțat că este și masterand și se mândrește cu faptul că este unul dintre puținele persoane de etnie care a reușit asemenea performanțe.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, spunea manelistul.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Mama lui Culiță l-a jignit grav pe Jador! Scandalul nu se mai termină la Survivor – Erețetă.ro

  2. Pingback: Jador și Culiță- din prieteni au devenit rivali. Ce spune tatăl lui Jador despre acest incident – Stiri Video

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top