Connect with us
Jador și Culiță- din prieteni au devenit rivali. Ce spune tatăl lui Jador despre acest incident

Vedete

Jador și Culiță- din prieteni au devenit rivali. Ce spune tatăl lui Jador despre acest incident

Survivor este una dintre cele mai urmărite emisiuni ale momentului, la care participă numeroase vedete din țara noastră. Printre aceștia se numără și Jador și Culiță, doi buni prieteni, care activează în același domeniu. Din păcate, relația lor s-a stricat în ultima perioadă și au ajuns să-și arunce vorbe urâte. Tatăl lui Jador

Jador și Culiță nu mai sunt prieteni

Jador și Culiță au ajuns la cuțite, deși erau buni prieteni și au colaborat pentru câteva piese. Cei doi Faimoși au început un scandal de zile mari, după ce șechipa lor a pierdut meciul de imunitate. În timpul consiliului de nominalizare, Culiță Sterp s-a ciondănit extrem de tare cu Jador și i-a atras atenția asupra mai multor lucruri.

Culiță a declarat că Jador se ceartă cu toată lumea, iar echipa nu mai suportă comportamentul lui. Deși este prietenul lui și îl apreciază, artistul a mărturisit că vrea să-i ofere lui Jador o lecție, pentru că gesturile sale sunt inadmisibile și ar trebui să ia măsuri, să-și stabilească anumite limite atunci când vine vorba de ceilalți.

„Eu din echipa asta m-am certat cu doi oameni, Jador s-a certat cu toți. Nu e un om care să nu se fi certat cu Jador în afară de cei noi. E prietenul meu, are un suflet bun, nu vreau să se supere, dar trebuie să-și asume niște chestii. Uneori Zanni are dreptate , și Jador are, dar au fost multe energii negative din cauza lui, care e prietenul meu. Mulți refuză să-i spună adevărul, vreau să o ia ca pe o lecție.”, a spus Culiță.

Tatăl lui Jador spune lucrurile pe față

Tatăl lui Jador a fost invitat la emisiunea din online Wow News, unde a vorbit despre situația dintre fiul său și Culiță. El a mărturisit că fiul său nu s-ar fi așteptat la asemenea gesturi din partea artistului, mai ales că ei erau prieteni buni.

Mai mult, tatăl artistului crede că celebrul Culiță nu este în măsură să-i atragă atenția lui Jador, având în vedere că și nici el nu are un limbaj tocmai potrivit și s-a certat cu mai mulți dintre colegii săi.

Bărbatul crede că Jador a procedat corect că nu i-a dat replica, pentru că așa demonstrează că este înțelept și nu vrea să dea curs certurilor.

„Nu avea așteptările din partea lui Culiță, el crezându-l un prieten. Întotdeauna trebuie să găsești pe cineva că a greșit și din cauza lui nu a câștigat echipa.

Nu a fost ca o denigrare, dar nu s-a așteptat din partea lui. N-ai cum să îi atragi atenția lui Jador când tu vorbești mai urât ca Jador.

Câteodată trebuie să plecăm capul jos și nu trebuie să venim neapărat atunci cu replică. Dacă taci, apele se liniștesc. Încă nu e momentul ca ei să înceapă o dispută de pe acum.

Echipa Războinicilor, chiar dacă mai ascund lucrurile astea, ei par că se înțeleg foarte bine. Aici fiind faimoși, care mai de care încearcă să fie mai evident.”, a declarat tatăl lui Jador

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Mama lui Culiță l-a jignit grav pe Jador! Scandalul nu se mai termină la Survivor - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top