Connect with us
A divortat de tatal copilului ei dupa O RELATIE DE TREI ANI: «Informaţia privind divorţul

Vedete

Jojo, primele imagini după ce a născut-o pe Zora

Jojo a născut în urmă cu o săptămână, pe 10 ianuarie, o fetiță. Cea mică a primit numele Zora și este primul copil al artistei cu actorul Paul Ipate.

De cum au ajuns în căldura căminului, Jojo a scris câteva rânduri pe blogul personal. Actrița a atașat și câteva instantanee realizate cu fiica sa, în drum spre casă.

„După cum vă imaginaţi probabil, am ajuns în sfârşit acasă. Nu am mai scris nimic în ultimele zile pentru că au fost atât de pline de soare încât mi le-am petrecut zâmbind.  Ne simţim bine şi eu, şi zânuţa”, a scris Jojo pe blogul personal.

Citește și: După ce au făcut un copil împreună, Andreea Bălan spune adevărul despre iubitul său

Jojo: „Fericirea are gene lungi şi mă priveşte atent pe sub ele”

Actrița a povestit și despre întâlnirea emoționantă dintre micuța Zora și Achim, băiețelul ei din căsnicia cu Ionuț Grama.

„Experienţa căpătată cu Achim a fost de mare ajutor şi parcă m-am organizat ceva mai bine decât prima oară. Dacă vă întrebaţi cum ne-am petrecut zilele astea o să vă răspund: zâmbind. Zora a zâmbit încă din prima zi. 🙂 Serios. Are un zâmbet dulce de vată de zahăr şi ghiduş, aşa, că de zânuţă.
Întâlnirea dintre ea şi Achim ne-a făcut pe toţi să avem ochii plini de lacrimi de fericire. A fost cea mai frumoasă imagine pe care am văzut-o până acum în toată viaţa mea.
Am fost emoţionată de la început până în această clipă şi pot să vă spun cu mâna pe inimă că trăiesc într-o emoţie continuă. Dumnezeu a pictat-o pe Zora în cele mai frumoase culori şi apoi a adus-o în viaţa noastră. Fericirea are gene lungi şi mă priveşte atent pe sub ele”, a mai scris proaspăta mămică.

Jojo a explicat că nu poate posta imagini clare cu micuța Zora deoarece aceasta are doar șapte zile.

„Vă rog să mă înţelegeţi de ce nu postez încă nicio poză cu zânuţa. Are numai 7 zile. Şi vreau să îmi protejez copiii cât mai mult de tot asaltul media”, a mai spus artista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top