Connect with us
Mioara Roman a declarat că nu crede că fostul premier Petre Roman este fericit în mariajul cu Silvia Chifiriuc

Vedete

Mioara Roman, dezvăluiri despre căsnicia fostului soț: „Petre nu și-a dorit copilul. A fost un șantaj”

Zvonurile despre divorțul dintre Marius Elisei și Oana Roman a umplut paginile ziarelor în ultimele zile. Cu acest prilej, Mioara Roman a vorbit și despre divorțul ei de Petre Roman.

Oana Roman și Marius Elisei par să se afle în pragul unui divorț. Mama prezentatoarei de televiziune speră ca cei doi vor reuși să își rezolve problemele cu înțelepciune.

”Nu cred că situația dintre ei este atât de gravă și nu cred că vor divorța. Au un copil, așa că trebuie să se înțeleagă”, a declarat Mioara Roman

Mioara Roman: „El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu”

Mioara Roman spune că este posibil ca ginerele său să fi călcat strâmb, însă nu consideră că asta ar fi un motiv pentru finalul mariajului. Aceasta spune că a avut ea însăși parte de astfel de ”episoade” în timpul mariajului de peste 30 de ani cu politicianul Petre Roman.

”Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta (n.r. Silvia Chifiriuc)? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu!”, a adăugat Mioara Roman, pentru click.ro

Citește și: Oana Roman se destăinuie pe subiectul despărțirii de Marius Elisei

Mioara și Petre Roman au divorțat în 2007. Fostul premier al României în perioada 1989-1991 s-a recăsătorit cu solista de muzică populară Silvia Chifiriuc, cu care are un băiat în vârstă de șase ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top