Connect with us
Karmen Simionescu a ajuns la psiholog! Fiica lui Adrian Minune a povestit tot

Vedete

Karmen Simionescu a ajuns la psiholog! Fiica lui Adrian Minune a povestit tot

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune a avut un moment de sinceritate extremă și le-a povestit fanilor ei că merge la psiholog de ceva vreme. Ea a postat un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare, în care le spune celor ce o urmăresc că nu este o rușine să mergi la un specialist dacă simți nevoia și chiar îi încurajează pe toți să facă acest pas atunci când este necesar.

Karmen Simionescu a ajuns la psiholog! Fiica lui Adrian Minune a povestit tot

Fiica celebrului manelist Adrian Minune și-a deschis sufletul pentru fanii ei și le-a povestit că a ales să meargă la un psiholog pentru a-și vindeca sufletul. Artista este mândră de decizia luată și vrea să tragă un semnal de alarmă cu privire la modul în care terapia este privită de către majoritatea oamenilor.

”Când cineva merge la psiholog, credem că are automat și o problemă. Dar nu este așa. Eu consider că așa cum avem grijă de exteriorul nostru, așa trebuie să avem grijă și de mintea și sufletul nostru. E foarte important să știi să își controlezi gândurile, pentru că suntem oameni și cu toții avem frici, nebunii și filme în cap”, și-a început mesajul Karmen Simionescu.

Artista a mai povestit că odată cu venirea pe lume a fetiței sale se simte mai responsabilă de ceea ce îi transmite acesteia. Din dorința de a fi un exemplu pentru fiica sa, ea a decis că este momentul să meargă la psiholog.

”Devenind mamă mi-am dat seama că e foarte important să știi ce dai mai departe.Și aici mă refer la comportament, la învățături, la tot ce face o mamă. Și atunci când realizezi că ești un exemplu pentru copilul tău, devii mai grijuliu cu lucrurile pe care le faci”, a adăugat artista, pe pagina sa de Instagram.

În concluzie ea a recunoscut că de multe ori nu face față singură la provocările vieții și faptul că a apelat la ajutorul unui specialist a ajutat-o foarte mult.

”Dacă ți-ai răspuns cert la întrebarea ”ce fac eu pentru sufletul meu”, foarte bine, ești pe drumul cel bun, dacă nu, gândește-te că totul ar fi mult prea simplu, ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață. Să te distrezi, să te căsătorești, să faci copii și gata, s-a terminat viața. Și atunci, când viața devine complicată, unii oameni nu fac față singuri. Eu pentru sufletul meu mă rog și merg la psiholog. În concluzie, mersul la psiholog nu este o problemă”, a mai completat vedeta.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top