Connect with us
Karmen Simionescu se retrage din viața publică. Tocmai a făcut anunțul

Vedete

Karmen Simionescu se retrage din viața publică. Tocmai a făcut anunțul

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a luat o decizie radicală pe care tocmai a împărtățit-o cu fanii de pe rețelele de socializare. Aceasta vrea să își închidă contul și să dispară din ochii publicului pentru o perioadă.

Karmen Simionescu se retrage din viața publică. Tocmai a făcut anunțul

Artista le-a cerut părerea și fanilor de pe Instagram cu privire la decizia pe care a luat-o. Ea susține că vrea să își închidă contul și să ia o pauză, iar acest lucru i-a pus pe jar pe fanii ei care nu își doresc așa ceva.

Karmen își petrece timpul în principal cu fetița sa, iar având în vedere că viața de mămică nu este una deloc ușoară, probabil că acest lucru a influențat destul de mult decizia artistei. Fiica celebrului manelist Adrian Minune nu a dat detalii despre motivul pentru care vrea să dispară din atenția publicului, dar este posibil să facă asta pur și simplu pentru a se putea bucura de mai mult timp alături de familia ei frumoasă.

Karmen are o siluetă de invidiat la un an după ce a născut

Recent Karmen a vorbit și despre felul în care sarcina i-a afectat organismul și le-a povestit fanilor cum a dat jos kilogramele după naștere. Ea le-a povestit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că apelează numai la soluții naturale pentru a se menține în formă și a dat jos kilogramele în plus.

„A fi mama este cel mai frumos sentiment din lume, însă sarcina îți pune la grea încercare silueta…Așa că mi-am luat un aliat de nădejde: Ceaiurile 100% naturale care în combinație cu o dietă sănătoasă sunt eficiente în combaterea kilogramelor în plus și a retenției de apă! 🙌🏽”, a scris recent vedeta, pe pagina de Instagram.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

2 Comments

2 Comments

  1. TaraBOSStes

    2020-06-28T10:05:52+03:00 at 10:05

    Inteleapta decizie!
    Conditia de femeie adica, aceea de a darui iubire este mai presus decat a servi satanistii haosuluisi dezmatului!
    Fetito esti frumoasa si faptul ca vrei sa faci ca si sufletul sa iti fie pe masura trupului este chiar o minune in contextul actual al lumii in care traim!
    Dumnezeu sa te binecuvanteze!
    Sanatate si fericire!

  2. GOGU

    2020-06-27T19:44:28+03:00 at 19:44

    ce noutate maaaaai! Dar de fapt cine,sau a cui este persoana?Eventual este important pentru ady chistocul si pentru natia lui …..!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top