Connect with us
Katy Perry este însărcinată cu actorul Orlando Bloom

Vedete

Katy Perry este însărcinată cu actorul Orlando Bloom

Katty Perry a anunțat într-un mod inedit că este însărcinată cu primul ei copil, tatăl fiind nimeni altul decât actorul Orlando bloom. Deși cei doi au trecut recent printr-o perioadă dificilă, se pare că dragostea i-a unit din nou și acum îi aduce în postura de a fi părinți.

Katy Perry este însărcinată cu actorul Orlando Bloom

Joi, 5 martie, Katy Perry a lansat videoclipul pentur noua ei piesă „Never Worn White”. Surpiza a fost uriașă pentru fanii artistei! La finalul videoclipului ea apare îmbrăcată sumar și cu o burtică proeminentă.

Katy Perry și Orlando Bloom au trecut recent printr-o perioadă grea a relației lor. ”Înainte ca zvonurile şi ştirile false să explodeze, putem confirma că Orlando şi Katy au luat o pauză respectuoasă, iubitoare, în acest moment”, a spus purtătorul lor de cuvând, la acea vreme.

Între timp probabil că vestea sosirii unui bebeluș i-a adus din nou pe aceeași undă pe cei doi îndrăgostiți. Acum ei sunt mai fericiți ca niciodată.

Balada „Never Worn White” a fost scrisă cu Johan Carlsson, John Ryan şi Jacob Kasher Hindlin (J Kash). A fost produsă de Carlsson, iar videoclipul regizat de J.A.C.K., duo francez care a mai realizat astfel de producţii pentru Madonna şi Christine and the Queens.

Într-un mesaj publicat pe profilul ei oficial de Instagram, Katy Perry, în vârstă de 35 de ani, a precizat că urmează să nască în vară. Ea a mai confirmat și că un nou album urmează să fie lansat până atunci.

Citește și: Simona Halep, despre cel mai mare vis al ei, care nu s-a îndeplinit

Citește și: Viorel, soțul Vulpiței o amenință pe Mirela Vaida: „Nu mai vin la emisiune”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top