Connect with us
Katy Perry și Orlando Bloom s-au despărțit! Reprezentantul cuplului a confirmat informația, anunțând că cei doi au luat o pauză

Vedete

Katy Perry și Orlando Bloom s-au despărțit! Motivul despărțirii

Katy Perry și Orlando Bloom s-au despărțit după un an de relație, a anunțat purtătorul lor de cuvânt. Se pare că cei doi au decis să ia o pauză încă de săptămâna trecută, cu toate că au fost împreună la petrecerea după Oscar.

Reprezentantul cuplului de la Hollywood a confirmat că artista și actorul nu au petrecut foarte mult timp împreună la petrecerea Vanity Fair, ci s-au văzut cât să facă o poză împreună.

”Înainte ca zvonurile şi ştirile false să explodeze, putem confirma că Orlando şi Katy au luat o pauză respectuoasă, iubitoare, în acest moment”, a spus reprezentantul cuplului.

Citește și: Andreea Marin a clarificat motivul divorțului: „Nu m-am despărțit din cauza…

Katy Perry, 32 de ani, și Orlando Bloom, 40 de ani, au fost împreună vreme de un an de zile. Ei au fotografiați în vacanțe împreună, în felurite ipostaze.

Surse din anturajul actorului din Pirații din Caraibe și Stăpânul Inelelor au declarat că motivul despărțirii ar fi faptul că el nu se simte pregătit să-și facă iar o familie. Orlando Bloom are un mariaj eșuat la activ, cu actrița Miranda Kerr.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top