Connect with us
Kevin Sorbo: „Hollywood-ul te desființează dacă spui că ești creștin”

Vedete

Kevin Sorbo: „Hollywood-ul te desființează dacă spui că ești creștin”

Îndrăgitul actor Kevin Sorbo, devenit faimos după ce l-a interpretat pe celebrul Hercules, a făcut câteva mărturisiri șocante despre ce se întâmplă la Hollywood, cetatea filmului.

Kevin Sorbo, un creștin mândru

Kevin se declară creștin convins și este mâhnit pe industria cinematografică pentru că actori ca el sunt puși la zid dacă își afirmă apartenența religioasă. „Hollywood-ul mi-a făcut rău pentru că am vorbit despre credința mea. Am jucat în serialul Hercule timp de 7 ani și a fost unul dintre cele mai vizionate seriale. Dar, din momentul în care am spus cu voce tare că sunt creștin și conservator, nu am mai primit niciun rol”, a povestit recent actorul american.

„Nu știu de ce creștinii sunt criticați. Nu creștinii sunt cei care decapitează copii și aruncă în aer biserici și autobuze pline cu femei și copii. Așa că nu pot înțelege de ce creștinii sunt ținta unor atacuri, iar noi continuăm să stăm și să îi protejăm pe musulmani, chiar dacă, e normal, nu toți trebuie judecați”, a mai adăugat acesta.

CITEȘTE ȘI: Actorul Michael Caine se teme că va muri de cancer

CITEȘTE ȘI: Actorul Jim Tavare din „Harry Potter și prizonierul din Azkaban” a suferit un grav accident

„Da, sigur, cred că dacă spui la Hollywood că ești conservator și creștin, vei fi atacat. Pentru mine este foarte ciudat că presa de acolo protejează ceea cei ei protejează sau ignoră lucuri pe care ei le ignoră, dar, în schimb, aleargă după povești precum încălzirea globală. Ca și cum asta ar fi mai important decât ce se întâmplă acum în lume, inclusiv cu acești teroriști”, a completat actorul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top