Connect with us
Celebrul actor britanic Michael Caine a declarat că se teme că va muri de cancer. Acesta a mărturisit că obișnuia să fumeze mai multe pachete de țigări.

Vedete

Actorul Michael Caine se teme că va muri de cancer

Cunoscutul actor britanic Michael Caine, renumit pentru rolurile sale din filme precum „Cavalerul negru” sau „20.000 de leghe sub mări” se teme că va muri de cancer și simte că are zilele numărate.

Acesta a mărturisit pentru cotidianul The Independent că obișnuia să bea o sticlă de votcă pe zi și să fumeze mai multe pachete de țigări. El a mai recunoscut că ar fi fost mort de mult dacă soția sa nu l-ar fi ajutat să depășească problemele cu alcoolul.

Michael Caine a mai marturisit ca se teme sa nu moară din cauza cancerului si simte ca are zilele numarate. Acum, urmeaza un regim alimentar mai sanatos, a renuntat la alcool, zahar, sare si gluten si a reusit sa slabeasca astfel 13 kilograme.

„Stiu ca zilele imi sunt numarate si aceasta este principala mea grija. A trebuit sa renunt la baut si caut intotdeauna cel mai bun remediu impotriva cancerului”, a declarat actorul.

Articole similare

Cum a scăpat Monica Tatoiu de cancer. Remediul naturist folosit de ea

Leacul anti-cancer dezvăluit de Lidia Fecioru: „Previne apariția bolii și ajută la tratarea pacienților!”

Cantareata de muzica populara, diagnosticata cu cancer!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top