Connect with us
Kim Kardashian, nevasta rapperului Kanye West, se află în stare de șoc, după ce a fost amenințată cu arma, în camera sa de hotel din Paris.

Vedete

Kim Kardashian, amenințată cu arma, în camera de hotel! Ce s-a întâmplat

Starleta TV Kim Kardashian, soţia rapperului Kanye West, a fost ameninţată cu arma, în camera sa de hotel din Paris, de doi bărbaţi mascaţi şi îmbrăcaţi în poliţişti. Ea este în stare de şoc, însă nu a fost rănită de agresori, informează BBC, citat de news.ro.

La aflarea veştii, rapperul Kanye West a oprit show-ul pe care îl susţinea duminică la Meadows Festival în New York. El a spus spectatorilor săi că trebuie să plece din cauza unei ”urgenţe familiale”.

”Kim Kardashian West a fost ameninţată cu arma în camera sa de hotel din Paris, în această seară, de doi bărbaţi mascaţi îmbrăcaţi în poliţişti. Este în stare de şoc, dar nu a suferit răni fizice”, a transmis un purtător de cuvânt al starletei.

Oficiali ai poliţiei din capitala franceză au confirmat faptul că a avut loc un jaf, în care a fost implicată Kardashian, care nu era înarmată, şi că o investigaţie se află în desfăşurare.

Citește și: Imagini de infarct cu Kim Kardashian. S-A VAZUT TOT!

Citește și:I-A UIMIT PE TOTI! Ce crede singurul barbat din clanul Kardashian despre schimbarea de sex a lui Bruce Jenner

Starleta în vârstă de 35 de ani se află în Franţa pentru a lua parte la Săptămâna Modei de la Paris, alături de mama sa, Kris Jenner, şi de sora Kendall Jenner.

”Din cauza unei urgenţe familiale, Kanye West a fost nevoit să îşi încheie recitalul. Apreciem show-ul pe care l-a făcut în încheierea Meadows Festival. Gândurile noastre merg spre West şi familia sa”, se arată într-un comunicat de presă transmis de organizatori.

Kim Kardashian, născută pe 21 octombrie 1980, este vedeta de reality show cel mai bine plătită din lume. În 2015, veniturile sale au fost de 53 de milioane de dolari. A fost căsătorită cu Damon Thomas, în perioada 2000 – 2004, şi cu Kris Humphries, în perioada 2011 – 2013. Starleta TV s-a căsătorit în 2014 cu rapperul Kanye West, cu care are doi copii – North West, născută pe 15 iunie 2013, şi Saint West, născut pe 5 decembrie 2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top