Connect with us
Kobe Bryant a fost la biserică cu câteva ore înainte de teribilul accident

Vedete

Kobe Bryant a fost la biserică cu câteva ore înainte de teribilul accident

Kobe Bryant a fost la biserică cu doar câteva ore înainte de groaznicul accident în care a pierit alături de fiica sa Gianna și alte 7 persoane, susține preotul de la biserica pe care jucătorul de baschet o frecventa.

Kobe Bryant a fost la biserică cu câteva ore înainte de teribilul accident

Cu doar câteva ore înainte să se urce în elicopterul morți, Kobe Bryant a fost la  biserica Our Lady Queen of Angels Catholic Church din Newport Beach, California. El s-a intersectat cu preotul de acolo, care spune despre Kobe că era un bărbat deosebit de credincios, cu mult respect pentru biserică.

Potrivit CNN, preotul catolic Steve Sallot a declarat „Ne-am întânit, am dat noroc, am văzut că se binecuvântase pentru că avea puțină apă sfințită pe frunte. Nu era un om care vorbea des despre credința sa, dar cu siguranță era foarte credincios.”

Vestea tragică conform căreia baschetbalistul Kobe Bryant a decedat în urma unui accident a cutremurat întreaga lume. Autoritățile au oferit primele date cu privire la cauza accidentului.

CNN susține că recuperarea trupurilor celor 9 victime ar putea dura câteva zile din cauză că zona în care s-a prăbușit elicopterul nu este una ușor accesibilă. Până acum au fost identificate, pe lângă Kobe și Gianna, alte patru persoane: Christina Mauser, antrenor de baschet la o școală privată din Corona del Mar, John Altobelli, antrenor de baseball la Orange Coast College, dar și Keri și Alyssa, soția și fiica sa.

Elicopterul în care se afla Kobe Bryant s-ar fi prăbușit din cauza condițiilor meteo nefavorabile! La ora accidentului, în Los Angeles era o ceață foarte densă.

Citește și: De ce Kobe Bryant nu călătorea niciodată împreună cu soția sa

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top