Connect with us
Kylie Jenner, implicata intr-un scandal de natura penala

Vedete

Kylie Jenner, implicata intr-un scandal de natura penala

Nu e usor sa faci parte din clanul Kardashian. Fotoreporterii te urmaresc peste tot, iar momentele de intimitate sunt atat de rare precum cele doua mari sarbatori din calendarul crestin. Kylie Jenner s-a trezit intr-un scandal de proportii dupa ce un jurnalist s-a apropiat de ea incercand sa ii faca mai multe poze alaturi de noul sau iubit.

Bodyguarzii lui Kylie Jenner sunt certati cu civilizatia, scrie site-ul TMZ.com, al carui reporter a fost agresat de una din ‘gorilele’ vedetei americane.

KIm Kardashian, goala pe Internet alaturi de un fotomodel sexy FOTO

FOTOGRAFII DE INFARCT: Uite cat de sexy sunt surorile Jenner, Kendall si Kylie! S-au distrat imbracate sumar la un festival recent!

Fotoreporterul Charles Baker se afla in zona barului cu aperitive de la Chinese Theatre (Los Angeles), unde avea loc un eveniment la care participau mai multe vedete printre care si Kylie Jenner. La invitatia antreprenorului Russell Simmons, Kylie a raspuns afirmativ afisandu-se alaturi de noul ei iubit, supranumit de presa, PartyMextDoor.

Baker s-a apropiat de cei doi ca sa obtina fotografii in exclusivitate pentru site-ul la care lucreaza, iar in momentul in care una din garzile de corp ale fotomodelului a observat miscarea jurnalistului i-a dat un pumn in fata.

Baker a anuntat imediat politia din Los Angeles despre cele intamplate, iar avocatii au declarat ca s-a deschis o ancheta penala. Bodyguarzii vedetei nu sunt la prima abatare de acest fel. Nu de mult, un alt fotoreporter (de la TMZ) a fost atacat in plina strada de unul din bodyguarzi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top