Connect with us
La 51 de ani se înscrie la facultate! Mama Antoniei este pregătită de acest pas

Vedete

La 51 de ani se înscrie la facultate! Mama Antoniei este pregătită de acest pas

Se pare că mama Antoniei la cei  51 de ani este pregătită să se  întoară pe băncile școlii. Și bine face! Noi îi ținem pumnii și îi urăm succes în noul an universitar!

Denise Iacobescu nu este doar o femeie extrem de frumoasă și sexy la cei 51 de ani ai săi, ci este și o femeie deșteaptă, deschisă către tot ceea ce este nou. Prin comparație cu cei de o seamă cu ea, puțini sunt cei care vor să înceaptă o facultate. Dar Denise vrea să distrugă tipare!

Prezentă zilele trecute la Rooftop Party 2018, petrecere organizată de revista “OK!”, mama Antoniei a facut din nou senzație anunțând că se va înscrie la facultate!

Citește și: Clipe grele pentru Antonia, după ce medicii au anunțat ce are bunicul său

Mama Antoniei are 1,75 metri, un trup de adolescentă, un tonus bun și zâmbetul veșnic pe buze şi, deși nu mai este o puștoaică, ea reușește să întoarcă capetele bărbaților când iese pe stradă și nu de puție ori, cei care s-au uitat după Denise au fost cu mult mai tineri.

Care este facultatea pe care o va urma mama Atoniei

Din toamnă însă, apariția sa va crea același efect în sălile de curs, de la facultatea unde Denise Iacobescu se va duce pentru a studia psihologia.

“Luna viitoare vreau sa ma inscriu la facultate, la Psihologie, ca sa ii studiez pe cei mici. O sa studiez “Psihologia copilului”.

Dupa aceea, vreau sa merg la Maia, sa stau cu ea. Daca merg si imi petrec vara cu ea, eu sunt cea mai fericita. Nu stiu cat timp o sa stam la ea, in functie de cat poate Antonia. De la 3-4 zile la o saptamana, suntem limitati de concertele Antoniei”, a declarat Denise Iacobescu.

Citește și: Ce spune Antonia despre copii și silueta după naștere

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top