Connect with us
Laura Cosoi este în doliu! Tatăl ei s-a stins din viață. Era infectat cu noul virus

Vedete

Laura Cosoi este în doliu! Tatăl ei s-a stins din viață. Era infectat cu noul virus

Tragedie în familia Laurei Cosoi. Tatăl actriței a decedat după ce s-a infectat cu noul virus. Marius Cosoi era internat la spital, iar din păcate, starea lui s-a înrăutățit atât de tare, încât corpul a cedat. Întreaga familie este devastată.

Actrița Laura Cosoi este îndoliată. A murit tatăl ei

Este doliu în familia actriței Laura Cosoi al cărui părinte a decedat. Marius Cosoi a murit la spital. Familia Cosoi este devastată de durere. Anunțul pierderii lui Marius Cosoi a fost făcut de către Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

Marius Cosoi a activat în învățământ ca profesor de Educație fizică și sport la Colegiul Național din Iași. De asemenea, tatăl Laurei Cosoi a fost antrenor de handbal și baschet.

Redăm, în cele ce urmează, anunțul făcut de vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. (…) Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!“, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

Laura Cosoi era foarte mândră de tatăl ei cu care avea o relație apropiată. Întrebată fiind, la un moment dat, cum este tatăl ei, actrița a spus că este un om normal cu o viață firească, un profesor de sport căruia îi place grădinăritul, și care a făcut un obicei din a merge vara la mare și iarna la munte.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top