Connect with us
Laurette face noi dezvăluiri despre agresorul ei: "Îl vedeam ca pe un posibil iubit"

Vedete

Laurette face noi dezvăluiri despre agresorul ei: „Îl vedeam ca pe un posibil iubit”

Scandalul dintre Laurette și bărbatul care a agresat-o într-un hotel din Capitală este departe de a se termina. Ambii fac declarații în spațiul public, încerând să-și apere partea și chiar onoarea. Laurette a declarat că îl vedea pe bărbat ca pe un posibil iubit.

Laurette face noi dezvăluiri

Vedeta a declarat că înainte să aibă loc incidentul din camera de hotel, îl vedea pe agresorul ei ca pe un posibil iubit. Mulatra a fost la audieri la Secția 10 de Poliție. Acolo a explicat ce s-a întâmplat în ziua respectivă, încercând să-și facă dreptate. La ieșirea din sediul Poliției, Laurette a făcut câteva declarații, unele destul de neașteptate.

De exemplu, Laurette a spus că îl vedea pe bărbatul respectiv ca pe un posibil iubit. Mulatra a negat că s-ar fi întâlnit cu acesta la hotel în scopul de a-i oferi servicii sexuale contracost.

”Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou”, a declarat Laurette,  marți, după audieri.

Mulatra este convinsă că bărbatul care a agresat-o vrea să-i strice imaginea și a mai spus că tot ce s-a întâmplat în acea zi i-a provocat traume. Laurette spune că bărbatul vrea să o denigreze ca mamă și ca persoană.

”Eu nu i-am dat cu cotul în gură, doar m-am apărat când el m-a mușcat de mână, când am vrut să ies pe ușă. Nu s-a pus problema de așa ceva (n.r. că l-ar fi mușcat când ar fi vrut să-i ia din bani). El vrea să mă denigreze ca mamă și ca persoană, dar am încredere că autoritățile își vor face treaba”, a spus Laurette.

Reamintim că mulatra a fost implicată într-un incident petrecut într-o cameră de hotel din Capitală. Ea a declarat că bărbatul cu care era a agresat-o și nu mai voia să o lase să plece din cameră. La fața locului a fost chemată Poliția, iar cei doi au prezentat versiuni diferite cu privire la ce s-a întâmplat acolo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top