Connect with us
Laurette are probleme grave după ce a fost agresată! Mulatra trebuie să se opereze de urgență

Vedete

Laurette are probleme grave după ce a fost agresată! Mulatra trebuie să se opereze de urgență

Laurette trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale, după ce a fost agresată de către un bărbat, la un hotel. Deși la început nu se știa că situația este atât de gravă, se pare că lucrurile sunt extrem de complicate și mulatra are nevoie de ajutorul urgent al medicilor. Pe lângă durerile mari și semnele de pe corp, ea are nevoie și de o operație.

Laurette se operează la cap

Laurette a trecut prin clipe îngrozitoare săptămâna trecută, după ce a fost bătută de un bărbat într-o cameră de hotel. Deși inițial nu a făcut declarații prea multe, între timp, mulatra a găsit puterea de a vorbi despre evenimentul tragic care a marcat-o. Ea spune că și-a văzut moartea cu ochii!

„Am fost la IML, o să merg și la Spitalul Floreasca pentru că mi s-a dat să fac anumite investigații. Sunt foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am lovituri și mai multe…Am fost agresată. Pot să vă spun că omul acesta a vrut efectiv să mă omoare. Am martori pe fetele care erau în hotel pentru că ele au fost cele care au sunat la 112. Am fost trasă într-o capcană.”, a povestit Laurette.

Conform raportului efectuat de medici, veștile nu sunt deloc bune și viața lui Laurette este în pericol. Se pare că vedeta s-a ales cu mai multe leziuni la nivelul capului, are o mulțime de semne de violență pe mâini și picioare și chiar are probleme și la implanturile mamare, unde a fost lovită în repetate rânduri.

Pe raportul vedetei, medicii au trecut: cefalee, vertij, traumatism la nivelul capului, hematom epicranian parte dreaptă, durere și inflamație mamară stângă, endurație implant mamar, edem pe membrele pelvine, prezintă dermabraziuni genunchi bilateral și cot drept, potrivit spynews.ro.

Conform aceleiași surse, ea a fost lovită foarte tare la sânul stâng, motiv pentru care i s-a deplasat implantul. Ea trebuie să se opereze, pentru că riscă să apară în acel loc vreun hematom, care să complice și mai tare lucrurile.

Cine este agresorul lui Laurette

Agresorul lui Laurette ar fi un bărbat extrem de periculos, care acum se află în plin proces de divorț și nu este la prima abatere. Femeia cu care a fost căsătorit a cerut un ordin de protecție împotriva acestui bărbat, vara trecută. În acest context, instanța a decis să-i dea câștig de cauză femeii, motiv pentru care bărbatul nu a avut voie timp de trei luni să se apropie la mai puțin de 200 de metri de soția lui.

Mai mult, agresorul lui Laurette nu a avut voie să aibă niciun fel de contact cu fosta soție, nici măcar telefonic, riscând pedeapsa cu închisoarea de la o lună la un an.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top