Connect with us
Laurette a trecut prin clipe de groază! Mulatra a fost snopită în bătaie

Vedete

Laurette trece prin clipe de groază! Mulatra a fost snopită în bătaie

Laurette nu mai are liniște de ceva timp. În ultimii ani, ea a fost implicată în mai multe scandaluri și a trecut prin experiențe extrem de neplăcute. Totuși, niciuna nu se compară cu cea de noaptea trecută, când frunoasă mulatră a fost snopită în bătaie de un bărbat. Incidentul s-a produs într-un hotel din centrul Bucureștiului.

Laurett, traumatizată în urma bătăii

Laurette trece prin clipe de groază. Mulatra a fost snopită în bătaie de către un bărbat noaptea trecută, la un hotel din Capitală. Ea a refuzat să dea declarații, dar avocatul său a fost cel care a intervenit și a oferit informații despre tot ceea ce s-a petrecut, dar cu anumite rețineri.

Se pare că agresiunea a fost una spontană și Laurette este foarte marcată în acest moment. Ea are urme vizibile pe corp și, chiar dacă nu sunt unele grave, a mers la INML alături de avocatul său, pentru a scoate un certificat medico-legal pentru bătaia la care a fost supusă.

Ea a mers și la poliție, unde a depus o plângere împotriva bărbatului a cărui identitate nu este cunoscută. În acest moment, ea este foarte speriată și și încearcă să-și revină din șocul pe care l-a trăit și nu vrea să vorbească cu nimeni despre ceea ce s-a întâmplat, până când se va simți mai bine.

”Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontan care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului, pe mai multe părți”, a spus avocatul lui Laurette la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Laurette s-a logodit

Frumoasa mulatră trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul de la Dinamo, Magaye Gueye. Cei doi sunt împreună de doar 5 luni, dar relația lor a evoluat rapid și sportivul deja a cerut-o în căsătorie pe celebra Laurette.

Ea are mare încredere în logodnicul ei și știe că acesta are intenții serioase cu ea. Laurette a fost foarte încântată de felul în care acesta a cerut-o în căsătorie și nu s-a gândit nicio clipă când a dat răspunsul. Totuși, ea nu și-ar fi dorit să se afle de relația lor, dar acum nu mai are niciun motiv să se ferească.

„El ține foarte mult la mine, dar nu interesează pe nimeni ce fac eu cu viața mea, dacă mă căsătoresc sau nu. Eu nu am vrut să se știe de relația noastră și îmi e puțin ciudă că s-a ajuns aici. Da, iubesc foarte mult” a declarat Laurette.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top