Connect with us
Laurette a divorțat oficial de Ciprian Nistor. Prima reacție a brunetei

Monden

Laurette a divorțat oficial de Ciprian Nistor. Prima reacție a brunetei

Magistrații au pronunțat astăzi divorțul afaceristului Ciprian Nistor de Laurette. Relația dintre cei doi se destrămase de ceva vreme, iar acum instanța a oficializat divorțul.

„Astăzi s-a pronunțat divorțul, recunosc că nu a fost ușor cu ceva emoții chiar mai multe decât atunci când m-am căsătorit.

Îmi amintesc cu drag ziua în care am zis “Da”. O căsătorie mult discutată și controversată, însă în care eu am crezut, sperând că soțul meu va veni acasă și ne vom bucură de toate lucrurile frumoase și de copii.

Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine în tot acest timp, sfaturi, grija cu care mă suna în fiecare zi, lucrurile frumoase pe care le-am invătat de la el și răbdarea pe care a avut-o cu mine atunci când treceam printr-o perioadă urâtă din viață.

Îi doresc tot binele din lume și Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste toate greutătile vieții și să ne vedem curând acasă. Îți mulțumesc pentru tot Nistorica”, este mesajul emoţonant transmis de Laurette după divorţ.

Relația dintre Laurette și Ciprian Nistor nu a fost așa cum au sperat cei doi. Omul de afaceri se află în spatele gratiilor, motiv pentru care lucrurile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit.

Ciprian Nistor a cerut anul trecut divorțul de Laurette

În decembrie anul trecut, Nistor a depus cererea de divorț, acuzând-o pe Laurette Atindehou de infidelitate.

„În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă și de starea de deținere în care mă aflu, pentru a întreține cu diverse persoane relații extraconjugale, unele contra cost.

Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoștință de rude și prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situația de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceștia, imediat ce voi intra în posesia lui.

Considerând că relatiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scria în motivarea cererii de divorț pe care Ciprian Nistor a depus-o în decembrie.

Citește și: Update: Connect-R a divorțat de Misha! Primele declarații ale cântărețului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top