Lavinia Pârva, reacție după ce s-a spus că Andreea Marin îl caută pe Ștefan Bănică Jr.

Ultimul update: vineri 27 ianuarie 2017 09:44 Data publicării: vineri 27 ianuarie 2017 09:43

Lavinia Pârva a vorbit despre relația sa cu Ștefan Bănică Jr. În ultimele zile, în presa mondenă, s-a scris că Andreea Marin îl caută tot mai des pe fostul ei soț. Actuala iubită a artistului spune că relația sa cu artistul este una fericită.

„Faptul că noi nu apărem la vv , asta nu însemnă că nu ne este bine, că nu suntem fericiţi. Pentru a sta liniştiţi toţi vă spun că totul e bine. Sunt fericită, mă simt iubită şi nu simt pericolul. Sunt o femeie împlinită. Nu aş pierde pe nimeni oricum pentru că nu deţin pe nimeni. Relaţia noastră este una bună”, a spus Lavinia Pârva la un post de televiziune.

Andreea Marin, pericol pentru relația dintre Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr.?

La rândul său, Andreea Marin a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

Citește și: Andreea Marin a clarificat motivul divorțului: „Nu m-am despărțit din cauza…

„Să ne înțelegem bine: poate nu mă cunoașteți, stimati „jurnaliști” de ocazie. Ați fi știut că privesc doar înainte. Și că e cazul să lăsați oamenii în pace, căci nimeni nu se află în nici un pericol. Există doar pericolul prostiei tolerate prea mult din lumea în care trăim și care atinge cote alarmante. De aceea, veți rămâne iluștrii anonimi care visează să fie observați măcar fabulând în scris despre oameni care au realizat ceva în viață, pentru că altfel … nu sunteți în stare.”, a scris Andreea Marin.

Sursa: Huff.ro
Loading...
Comentarii