Connect with us
Lavinia Petrea, prezentatoarea de știri de la PRO TV, a născut. Primele imagini cu bebelușul

Vedete

Lavinia Petrea, prezentatoarea de știri de la PRO TV, a născut. Primele imagini cu bebelușul

Lavinia Petrea, prezentatoarea de știri de la Pro Tv, a născut pentru a doua oară. Lavinia Petrea a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut o fetiță. Prezentatoarea i-a pus numele Klara.

Bucuroasă că a adus pe lume o fetiță, prezentatoarea tv a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu micuța.

„Eu sunt Klara! Delicata si discreta, dar mama a vrut sa va salut si sa impartaseasca cu voi bucuria nasterii mele!”, este mesajul scris de Lavinia Petrea.

În urmă cu doi ani, Lavinia și iubitul ei, procuror de meserie, au devenit părinți pentru prima dată. Extrem de discretă cu viața ei, Lavinia Petrea a dat vestea cea mare doar apropiaților. Ulterior, când burtica a crescut, prezentatoarea tv nu a mai putu ascunde faptul că este însărcinată.

Citește și: Ciprian Marica a devenit tată. Ioana Marcu, logodnica fotbalistului, a născut

Citește și: Alina Pușcaș a născut. Primele imagini cu bebelușul

”Eu și iubitul meu vom avea un băieţel pe care îl aşteptăm cu emoţii la începutul lui noiembrie. Suntem nerăbdători să devenim părinţi, mai ales că amândoi iubim mult copiii. Am intrat în trimestrul al treilea de sarcină şi până acum am fost norocoasă. Am avut o sarcină destul de uşoară care mi-a permis să fac tot ceea ce făceam şi înainte. Sper că până la final să nu apară probleme. Bebeluşul meu este şi el matinal. Îi place să îşi facă simţită prezenţa când sunt la pupitru şi este foarte activ în prima parte a zilei”, spunea prezentatoarea la vremea respectivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top