Connect with us
Leonardo DiCaprio a castigat un Oscar pentru cel mai bun actor, grratie rolului lui Hugh Glass din The Revenant. Actorul a sustinut un discurs emotionant.

Vedete

Leonardo DiCaprio a luat premiul Oscar! Reactia actorului

Leonardo DiCaprio a castigat, in sfarsit, un premiu Oscar, la gala celebrelor distinctii ale Academiei Americane de Film care a avut loc in noaptea de duminica spre luni.

Leonardo DiCaprio a obtinut premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, gratie rolului lui Hugh Glass din pelicula The Revenant, regizata de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Actorul in varsta de 41 de ani a fost vizibil emotionat de primirea trofeului si a fost aplaudat la scena deschisa de intrega sala.

„Le multumesc Academiei si celorlalti nominalizati. The Revenant a fost un tur de forta, ii multumesc lui Tom Hardy. Talentul tau poate fi depasit doar de prietenia ta. Alejandro, iti multumesc ca ai creat o experienta transcedentala cu acest film. Sa nu uitam, in final, ca 2015 a fost declarat cel fierbinte an din istorie, trebuie sa lucram impreuna, sa sprijinim liderii, cei care vobesc despre umanitate si despre cei care sunt afectati de politica lacomiei. Vreau sa nu credem ca aceasta planeta ni se cuvinte. Schimbarea climatica este reala si are loc chiar in aceste clipe. Este cea mai urgenta amenintare a intregii specii, iar noi trebuie sa lucram impreuna si sa nu mai pierdem timpul“,” a spus DiCaprio in discurs. Alaturi de el a fost Kate Winslet, care a plans atunci cand bunul sau prieten a luat Oscarul.

Citeste si: Leonardo DiCaprio a castigat premiul OSCAR 2016 pentru CEL MAI BUN ACTOR

Citeste si: Leonardo DiCaprio a sarutat o actrita in varsta de 81 de ani la premiile BAFTA 2016 VIDEO

Citeste si: CASTIGATORI OSCAR 2016

In urma cu o saptamana, dupa ce a castigat trofeul BAFTA 2016 pentru cel mai bun actor, el le-a spus reporterilor ca rolul lui Hugh Glass a fost unul deosebit de dificil si ca a indurat un frig sever si riscul constant de a face hipotermie. Actorul a catalogat aceasta experienta „mult mai rece” in comparatie cu rolul lui Jack Dawson din Titanic.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top