Connect with us
Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii

Vedete

Lidia Buble are 10 frati, insa una dintre surorile sale arata fabulos

Lidia Buble, indragita cantareata, provine dintr-o familie numeroasa cu 11 copii. Artista care se afla in topurile muzicale ale momentului are o poveste de viata pe cat de incredibila pe atat de frumoasa. Copilaria sa si-a pietrecut-o la Deva, impreuna cu cei 10 frati ai sai.

Citeste si: Iulia Vantur si Salman Khan, intalnire cu unul dintre cei mai importanti oameni de pe planeta! FOTO

Citeste si: Madalina Ghenea in ipostaze super – sexy! Imaginile care au innebunit barbatii FOTO

„Am avut grijă de 5 copii în Deva. Iar când am venit in Bucuresti, am avut grija si de o fetita, trebuia sa ma intretin cumva. Acum sunt manager de vanzari auto, dar si cant. Fac asta de la 4 ani si am cantat prima data in corul de copii, apoi in corul bisericii de juniori si de adulti. Asta mi-am dorit sa fac in viata” povestea Lidia la primele sale aparitii tv.

Lidia Buble a fost descoperita de Adi Sina, care a ales-o sa cante doua hituri cu el. Piesele „Kamelia” si „Noi simtitm la fel” au rasunat la toate radiourile din tara si au adunat peste 11 milioane de vizualizari pe youtube. Si asa se face ca Lidia Buble a devenit un star la doar 21 de ani.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu totii, plus 22 de nepoti si 354 de verisori. Mama mi-a spus ca i-a fost greu cu primii trei copii, pentru ca apoi ne-am crescut unul pe celalalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse si am avut cea mai frumoasa copilarie. De Craciun si de Paste era ceva de vis. Ne costumam in Iosif si Maria, in magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, faceam prajituri cu mama.” povestea Ldia Buble intr-un interviu.

 

sora lidiei buble

Genele bune ale familie se pare ca au fost impartite la toti copiii. Daca pe Lidia Buble o cunoaste acum toata lumea si sora ei pare sa o ajunga. Estera este make-up artist. Si-a inceput cariera in Arad, iar acum locuieste in Bucuresti si se ocupa de imaginea Lidiei Buble.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top