Connect with us

Vedete

Iulia Vantur si Salman Khan, intalnire cu unul dintre cei mai importanti oameni de pe planeta! FOTO

Iulia Vantur si Salman Khan fac pregatiri de nunta, daca e sa ne luam dupa zvonurile aparute atat in presa romana, cat si in cele din India.

Insusi vedeta de la Bollywood a tinut sa comenteze aceste informatii, anuntand o data posibila pentru casatorie. „Pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu stiu exact daca anul acesta sau in ce an, dar cu siguranta va avea loc in jurul datei de 18 noiembrie”, a spus Khan, intr-un interviu acordat in urma cu ceva vreme unei publicatii indiene.

Citeste si: Salman Khan a explodat! Declaratia plina de furie a actorului!

Citeste si: Iulia Vantur, marturisiri despre nunta cu Salman Khan

Pana la eventuala nunta, Iulia Vantur si Salman Khan au inceput sa se afiseze din ce in ce mai des in public, iar blonda pentrece din ce in ce mai mult timp cu iubitul sau.

Aflat in Ladakh, unde se desfasoara filmarile pentru cel mai recent film al sau, „Tubelight”, Salman si-a luat iubita pentru a petrece mai multa vreme impreuna cu aceasta. Cei doi au vizitat imprejurimile si chiar s-au intalnit cu celebrul lider spiritual Dalai Lama.

iulia vantur salman khan si dalai lama

Intalnirea a avut loc la manastirea Thikse Monastery. Jurnalistii indieni spun ca acestia au mers la Dalai Lama pentru a-i cere binecuvantarea si pentru a-l ruga sa le oficieze casatoria!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top