Connect with us

Vedete

Lidia Buble, prima declarație după ce s-a spus că are o relație cu Cornel Ilie

Lidia Buble și Cornel Ilie au lansat o piesă împreună, iar zvonurile despre relația posibilă dintre ei s-au iscat rapid. Motivul? Amândoi sunt singuri de puțină vreme, după ce Lidia s-a despărțit de Răzvan Simion, iar Cornel de la Vunk a divorțat de soția sa. Iar gesturile intime din videoclipul filmat de cei doi nu au făcut decât să dea frâu bârfelor.

Lidia Buble s-a fotografiat îmbrățișată cu artistul Cornel Ilie. La câteva ore de la apariția imaginii, fanii au reacționat cu o mulțime de comentarii. Toată lumea e de acord că cei doi se potrivesc de minune.

Acum câteva zile Lidia și Cornel au fost mers să își prezinte noua piesă chiar în emisiunea prezentată de fostul iubit al cântăreței, Răzvan Simion.

Acolo au fost extrem de apropiați și toată lumea s-a întrebat dacă chiar nu sunt împreună. Mai ales că acum sunt singuri amândoi.

Au făcut primele declarații

„Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cantec, atât!”, a spus Cornel Ilie la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Și Lidia Buble a vorbit, tot în cadrul emisiunii Adelei Popescu, despre așa zisa relație pe care ar avea-o cu solistul Vunk.

„Nu e prima data cand se scrie ca am o relatie cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relatie de prietenie si atat. Suntem gemeni, practic stim totul unul despre celalalt si ma bucur pentru colaborarea asta”, a spus si Lidia Buble in aceeasi emisiune.

Lidia Buble, despre melodia lansată cu Vunk, trupa lui Cornel Ilie

“Despre nehotararea ce se instaleaza in inima cuplurilor atunci cand nimic nu a mai ramas de spus sau de trait dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino… du-te, Lasa-ma si nu ma lasa… un joc al emotiilor in care multi se regasesc. Imi doream de mult timp o.piesa de la Vunk….si uite ca am reusit in toamna asta sa am o piesa ca o confesiune.”, a scris Lidia Buble pe pagina ei de Facebook, dupa lansarea videoclipului “Vino/Du-te”.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top