Connect with us
Lidia Buble a răspuns la întrebarea unui fan indiscret: "Ești gravidă?" Răspunsul i-a lăsat muți pe toți

Vedete

Lidia Buble a răspuns la întrebarea unui fan indiscret: „Ești gravidă?” Răspunsul i-a lăsat muți pe toți

Lidia Buble a răspuns la întrebarea unui fan indiscret care a vrut să știe dacă vedeta este sau nu însărcinată. Totul a pornit de la o poză provocatoare pe care Lidia a postat-o pe Instagram. Purtând un body negru și ciorapi plasă, cântăreața s-a pozat stând jos, într-o poziție care lasă se se vadă că ar avea burtă. Imediat a venit și întrebarea cu privire la o posibilă sarcină.

Lidia Buble a răspuns la întrebarea: Ești gravidă?

Lidia Buble a răspuns la întrebarea unui fan indiscret care a vrut să știe dacă vedeta este gravidă. Cântăreața a postat o poză în care, probabil din cauza poziției în care stă, pare că are burtă. Ei bine, în condițiile în care toți cei care o îndrăgesc știu că Lidia Buble face mult sport, mănâncă sănătos și este foarte preocupată de modul în care arată, întrebarea ar putea fi pertinentă.

Lidia Buble a răspuns la întrebarea unui fan indiscret: „Ești gravidă?” Răspunsul i-a lăsat muți pe toți

Lidia nu a lăsat curiozitatea fanilor în aer și a răspuns pe loc. Cântăreața a spus amuzată că nu este gravidă, ci doar grasă.

Vedeta este foarte sinceră și deschisă cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și îi ascultă muzica. Organizează des, pe Instagram, sesiuni de întrebări și răspunsuri în care se apropie mai mult de fanii ei.

Recent a mai răspuns la o întrebare indiscretă. Cineva a întrebat-o dacă îl mai iubește pe Răzvan Simion și, spre surprinderea unora, Lidia a răspuns. Ea a spus că încă îl iubește pe matinalul de la Neața, dar că nu e genul de iubire la care se referă ei.

Lidia și Răzvan Simion au fost împreună timp de cinci ani și s-au despărțit când toată lumea aștepta o logodnă. Răzvan a anunțat separarea, iar Lidia nu a comentat niciodată pe acest subiect.

Acum Răzvan este într-o nouă relație, iar despre cântăreață nu se știe nimic. Ea s-a mutat singură într-un apartament și petrece mult timp cu surorile ei care o vizitează frecvent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top