Connect with us
Lidia Buble l-a uitat complet pe Răzvan Simion. Cu cine a plecat cântăreața în Zanzibar

Vedete

Lidia Buble l-a uitat complet pe Răzvan Simion. Cu cine a plecat cântăreața în Zanzibar

Lidia Buble l-a lăsat în urmă pe Răzvan Simion și a trecut peste cei cinci ani de relație cu matinalul de la Neața. Cum este și firesc, viața merge mai departe și Lidia vrea să arate că este o femeie puternică. Fără resentimente, vedeta își continuă cariera profesională avându-l ca manager chiar pe Răzvan. Lidia a spus de nenumărate ori că adoră locațiile exotice, iar recent a fost într-o vacanță în Zanzibar.

Lidia Buble, vacanță în Zanzibar

Lidia Buble a fost plecată într-o vacanță în Zanzibar, departe de vremea mohorâtă și rece din București. În tot acest timp, vedeta a fost activă pe contul ei de Instagram unde a postat poze și a făcut InstaStories. În toate, Lidia a apărut singură, și în plus, cântăreața nu a spus dacă a plecat în vacanță însoțită sau nu.

Într-una din pozele postate de Lidia, aceasta apare în costum de baie, sprijinită de o vază albă, imensă. La câteva ore, pe contul de Instagram a consilierului medical Ensar Duman, a apărut o poză cu acesta, iar în spate se vedea aceeași vază albă, scrie Click!.

Lidia Buble l-a uitat complet pe Răzvan Simion. Cu cine a plecat cântăreața în Zanzibar

Coincidență sau nu, evident cele două postări au lăsat loc speculațiilor cum că Lidia și Ensar ar fi plecat împreună în Zanzibar.

Lidia Buble l-a uitat complet pe Răzvan Simion. Cu cine a plecat cântăreața în Zanzibar

Ce mai probabil, mai devreme sau mai târziu Lidia va vorbi despre această relație, desigur, dacă este cazul și mai ales dacă ea există cu adevărat. De-a lungul timpului, vedeta s-a arătat foarte deschisă cu publicul ei și a răspuns până și la cele mai incomode întrebări.

De altfel chiar ea a declarat că este o persoană foarte sinceră și că pur și simplu nu se poate ascunde și nu poate minți.

Lidia a avut o relație de cinci ani cu Răzvan Simion de la Neața. Cei doi s-au despărțit în 2020, Răzvan fiind cel care a anunțat separarea. La acea vreme el a spus că Lidia nu mai este fericită lângă el, și că vrea să-i vadă din nou sclipirea din ochi.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top