Lidia Buble regretă despărțirea de Răzvan Simion:„Este, oare, iertare?”

20.06.2020
Lidia Buble regretă despărțirea de Răzvan Simion:„Este, oare, iertare?”

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar vestea despărțirii lor a venit ca un trăsnet pentru toți fanii acestora. Acum, la puțin timp după ce prezentatorul de la Neatza a făcut anunțul pe rețelele de socializare, Lidia Buble dă semne că are o părere de rău și ar fi șanse să se împace cu Răzvan.

Lidia Buble regretă despărțirea de Răzvan Simion:„Este, oare, iertare?”

Răzvan Simion a făcut anunțul pe rețelele de socializare: „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer, când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viață frumoasă, Suflețel!”, a scris el, pe Instagram. La scurt timp însă, a ales să îl șteargă și asta a dus la multe semne de întrebare.

Lidia Buble ștersese deja toate fotografiile în care apărea alături de cel pe care l-a numite iubirea vieții ei în mai multe râdnrui de-a lungul timpului.  Aceasta nu a avut nicio reacție publică după ce fostul ei iubit a postat acel mesaj lung și siropos care a impresionat toate domnișoarele d epe Instagram.

Acum, după ce lucrurile s-au mai liniștit, artista pare să îl vrea înapoi de Răzvan. Cel puțin asta consideră unii dintre fanii ei, după ce ea a postat un mesaj pe rețelele de socializare.  „Este, oare, iertare, pentru tot ce-am făcut, Doamne, pot eu oare s-o iau de la început? Înaintea ta, în fața ta”. Mulți au considerat că acest mesaj ar putea avea legătură și cu Răzvan și că Lidia ar regreta de fapt despărțirea.

Este posibil ca, în viitorul apropiat, cei doi să se împace, cu atât mai mult cu cât adesea au susținut, la unison, că sunt suflete-pereche: ”Răzvan este iubirea vieții mele”, declara Lidia cu puțin timp înainte de despărțire.